|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Zlata Petrovic - Dodji da mi ruke grejes(Esm)®
Esm------------------------------- Kad zima dodje i padne sneg Gism------------------------ Pahulje bele zaveju breg Esm----------------------------- I kad gradom zavlada tama Cis-----------------Bm-----Esm- Pred kucom tebe cekacu sama[2x] ref Fis-----------B-----Esm- Dodji da mi ruke grejes Fis-----------Cis7------Fis----- Dodji da se samnom smejes Gism--------------Esm- U nocima dugim belim Cis------------Bm----Esm- Da sa tobom srecu delim[2x] Esm------------------------------- Hladne su noci predug je sneg Gism-------------------------------- Dodji da samnom ti sanjas sne Esm----------------------------- Bice mi hladno ljubavi moja Cis------------Bm-------Esm- Ako me ruka ne greje tvoja[2x] Esm------------------------- Pozuri dodji cekam te ja Gism-------------------------------- Nek ljubav greje sad srca dva Esm----------------------------- I ljubi nezno premilo moje Cis---------------Bm------Esm- Zimske su noci lepse u dvoje[2x] Dodato: @cash jeste original tonalitet,ali nesto su mi akordi nepravilni od originala! proveri jos jednom ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (06.11.2010 u 18:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | shomi90 (06.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|