Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 10.08.2007, 08:35   #20
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma Almire jarane nemoze drugacije. Ja ove tezge sto sam do sad imo, nisam nikad ubacio midi a znas sta sam u muzici i na kojem sam mjestu, dakle kad meni nije trebalo a znam sta je to!! Netreba! Uredu je koristit midi fajlove da se prave ritmovi i sta ja znam ali na svirkama sto kazes muzicarima koji mogu zapalit kafanu atmosferom to puno znaci. Sjedi u kuci suti i ko te jebe. Imo sam jednu priliku mozda sam ti i prico. Izgubio sam bas kafanu radi fajlasa. Sef zove i kaze dodzi po instrumente naso sam boljeg, kontam sta cu kupi prnje i put pod noge! Pokupio sam ja i dolazim u petka da vidim kolko je bolji. Kad vidim korg pa1x reko ovo je opasan. Pocinje sa programom cacka nesto po X i poce ritam i sta je aznam a on mikrofon drzi sa sa dvije ruke ustaje i pjeva i igra a niko za klaviajturom. Imo sam cast da to gledam svu noc. Ali ko sto je kod mene poznato ja sam priso i propito ga kako dze svira i sta ja znam. Kad je skoto da imam 5% pojma o muzici poce se ironicno smijat i kaze." vidis majmune ja za 100eura pusti midi da tandrce a ti se sjeba, ko te jebe glupog!" Nije mi trebo nista govorit jebo sam mu majku. I sad da ja tolerisem fajlase, nema sanse, za mene ste svi kukavice velike kukavice. Lakse bi mi bilo kad se ufatili pravog DJ biznisa sa Dj opremom a ne uzet pa1xpro ili sta ja znam i zvat se "Dj- fajlas" Naprimjer!!! :evil: :evil:
blatusan je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
fajlova, midi, ubacivanje

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije