|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
E ovako da odgovorim na pitanje imam xD SMC Adapter SMC Interface i Kodak xD picture Card 128 mb, to koristem na moj Korg Le i trenutno radim sa njima. Cartica xD mora biti 128 mb inace le ne cita i ne prepoznaje ako je veca od 128 mb. To sam kupio sa interneta na ebay . Tako da i adapter i karticu mozes staviti i na pc i na Le , mozes je formatirati na pc i na le , samo kolege proverite dal nije unisteno ono krugce na adapteru jer onda nemozes nista da iradis. To je isto kao na SMC karticu koja ima jedan krug fakticki to je zastita i ako je otrgnuta zastita onda nista ne mozes da uradis ni da formatiras ni da radis sa njom. Inace skroz je isto dal imas SMC ili adapter i xD card, Samo napominjem xD cartice ne sme da bude veca od 128 mb , manja moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA800
![]() |
![]()
Najbolje ti je,ubacis karticu i ne vadis je vise,znaci da ti stalno stoji u klavijaturi.Tako ti se ne habaju kontakti i tako ne moze nista da joj fali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
i kod mene stalno stoji u klavijaturi vadim je mnogo retko ali 5 godina radi ko sat (da je ne urocim)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moje kolege ja to krunjim kao kukuruz... u 3 mjeseca 3 kartice.....muke su to brate...cuo sam da su osjetljive na vlagu..tj.ne smije ih se dirat prstima po kontaktu..6 godina imam Le..vrisnilo mi je jedno 10 komada..sve sto zaradim ode na koje kakve kartice..
![]() |
Favoriti |
|
|