|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljuba Alicic-Nikada ti oprostiti necu(Es)®
Es------Cis-----------Es-- Ti ces doci jednog dana Es-----------------Cism--B7-Es pod moj prozor u p l a k a n a Es------------Cis--------------- molices me u suzama, mila Cis-------Es---------Cism-B7-Es da oprostim sto si tudja b i l a Ref. Cis-------------------------- Nikada ti oprostiti necu Cis--------------As7------Cis--- sto sa drugim delila si srecu Cism-------------------------------- ne vracaj se, jer te srce nece[2X] Cism-Es--------Cism-B7--Es--- nisu iste nase stazeeee srece Es----Cis----------------B7-Es- Nasa ljubav sad nek' v e n e Es-------------------Cism----B7-Es- s' njom nek' venu u s p o m e n e Es---------------Cis--------------- nek' se ne zna i ne pamti, mila Cis--------Es--------------Cism-B7-Es da moj prsten nekad si n o s i l a Ref. Es----Cis------------Es-- Ne secaj se nasih dana Es------------Cism--B7-Es kada budes u p la k a n a Es---------Cis--------------- krivi sebe i te ruke cile Cis-------Es------------Cism-B7-Es sto su tajno drugog z a g r l i l e
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (27.10.2010 u 11:00 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | SinisaT#2 (27.10.2010) |
Favoriti |
|
|