|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Mnogo puta sam sukobio misljenja sa Boban010
![]() ![]()
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni ovo izgleda kad slusam ponovo ovaj snimak da su ona dvojica hteli da svom silom postignu da ta dsvojica harmonikasa budu pobjednici i da se tu vrti sasvim suprotno od podmicivanja Ljubise Pavkovica....meni izgleda vise kao neka pretnja jer je onaj jedan od posmatraca spomenuo neko ime i da je to ime pozdravilo Ljubisu.....Pavkovic ga je jednostavno lijepo ohladio i bas kako treba,jer on je ziri i svoj posao misli da je uradio kako treba,da je suprotno ne bih ni bio tu
Kao sto neko rece ima i sledeca godina i ne vidim nikakakav problem da ova dvojica malo sacekaju pa ponovo idu na takmicenje,i prije nekada davno ako slusate na youtube sta kaze Safet Isovic isto tako bilo tesko osvojiti prvu nagradu i da je se gledala dlaka u jajetu sto mislim da je tako i ispravno,a ne kao sto to danas se radi...ko ima lovu moze sve.....Poooz |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@bokivelik
Kolega je rekao svoje vidzenje u vezi Pavkovica i tu mu niko ne zamera...kao ni ostalima koji su pisali na ovu temu...ali to ne znaci da ostali koji ne misle isto lupetaju. Treba pripaziti malo na recnik ,ovaj forum je predvidzen za druzenje ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Gega zasto meni pricas jesam i ja lupetao nerazumem?
![]() Ko je napravio prekrsaj zna se. Nisam skapirao zasto si mene prozvao ali nema veze. ![]()
Favoriti |
|
|