Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 27.07.2005, 16:27   #6
Nedzad
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 06.11.2004
Mjesto: Germany-Deutschland
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa80-Yamaha dx11-Casio cz230s-Kawai k1II-Guerrini
Nedzad befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Nedzad pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Pozdrav
Jednom sam vec bio ubacio razliku u mogucnostima izmedju KORG i3 i KORG PA80 jer sam KORG i3 imao skoro 10godina a sada sviram na PA80.Korg i3 je imao mogucnost da se na levoj ruci zajedno sa LOWER-om koristi i bass dok ritam stoji a kada se ritam startuje onda se cuje samp LOWER (STRAJH).Tu mogucnost PA80 nazalost nema(nadajmo se trenutno i da ce izaci novi OS koji ce imati tu mogucnost)Ta se funkcije definise na MEMORY MODE - Korg i3= CHORD; CHORD+LOWER; LOWER; CHORD+LOWER+BASS Dok na PA80 ima samo: CHORD; CHORD+LOWER;LOWER.Sto se tice uskladjivanja boja-performanci i stajlova kod mene je na klavijaturi ovakotajlove vucem sa HD-a a na svakom stajlu u STS-u su memorisane Harmonike jer su za mene one kao vodeci instrument. STS1.Basson; STS2.Clarinet; STS3.President. STS4.Organ- a druge su boje na Performansama.Ja sam licno tako navikao i tako mi je najlakse kada menjam boje.Pokusao sam da u User programu ubacim zajedno sa i3strings+ bass -lepo zvuci dok stajl stoji primer ima pjesama kao (Zajdi zajdi jasno sonce )daleko je lepse i punije zvuci kada je sa strajhom i bass gitara medjutim njega mozes da memorises u performansi dok sviras neku pjesmu gde neide ritam medjutim kada se ritam ukljuci nezvuci bas najbolje jer u ritmu vec ima jedan bass koji se cuje.
Nedzad je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
bolju, saveti, svirku

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije