|
|
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#181 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imaš 15g, 10min posla i ti je rasturiš, sve je krvavo, još se pitam jeli yugo u komadu..
Opasan lik ![]() ![]()
![]() |
#182 |
Banovan!
|
![]()
Ja sam prvi put umocio sa 19...jbg nisam slavan jebac od malena iako su mi i tata i deda soferi
![]() Zvala se Aleksandra. Zabavljala se sa mojim drugom jedno mesec dana i do tad se nisu kresali...kako su raskinuli tako su poceli da se cepaju na redovnoj bazi...par puta i kod mene kuci...za slavu (svi moji gosti su znali) sta rade u hladnoj sobi...on se mrzne a ona uziva I tako jednom prilikom zove on mene, kao docice ona da se kresu ali ne moze kod njega jer mu je puna kuca...Ja mu kazem moze, ali neko ce da plati...ti ili ona to se dogovorite! Dosla ona, sela izmedju nas dvojice...ja da je pipnem ona se brani i smeska a njemu pusta...mislim se mamu ti tvoju...pogledam druga i klimnem glavom. Pitam ga oce kafu, on kaze oce...sat i po smo nas dvojica sedeli pili kafu, pivo...pricali ne zarezujucije ni 2%!!! Vec pocela da se trese...vice drugu ajmo u sobu, ajmo... On kulira...posle pola sata moljenja, jer je vec morala da ide on je odvede u sobu i krene da je krese... Ja sedim u dnevnoj, saltam kanale na tv i mislim se...jebacu je! Uletim u sobu! Ona pocne da vice na mene...da izadjem...ali ne prestaje da se nabada! Ja se pravim lud...ona drugu da mi kaze..on njoj da je ovo moja kuca i da on nista ne moze ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala joj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Lepo ti pise u potpisu:"ipak se okrece".
Sve ti je jasno....pevcu vreme ide zato.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Vredan član društva
|
![]()
eeeeeeeeee blago vama ja jos nisam jebooo........hehhehehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Pa ti si jos mali...bolje je da vezbas sviranje..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
narode ja ove teme obozavam,treba samo turat,"meci dok je veci".Prvi put hehhe kad se sjetim,sama me je pitala hocul je krehat ko kresimir hehehe,to mi se desilo u 17-toj,najsladje mi je bilo kad mi je rekla"nemoj umene"tad nit sam mogo plakat nit se smijat,vec sam stavio bez kondom blu,ja sam kreno odma u akciju,doduse nije htjela da pusi moju surlu jer,imao sam mnogo djungle oko nje i trave hhe,ali eto uletio je, koda je jucer bilo,a sad sam poceo da masam rupe,uu,e kad sam prvi put ovu kreho taman podjem brzo,ona polako polako!;ni sam cojk nezna tad,pokajem se usta turam,ona je ko mis sva bomba a kaze mi "polako"
da imam brzinu poput zeca,uuuuu nebi imala kad trepnut,ali sve u svemu nece ni ova nasa zmija svugdje,kad je dobro stoji kao kapetan,kad ti vidis da je srednje a hoces ti,a kapetan nece i sta sad ,meci nakog kakav je mal mal.Sve u svemu mozemo turat do zore ako nebudem maso rupe hi pozzz za sve vas jojjjjj. Dodato: "Doktor87" Jarane t se nema sta pipat, pipo je umro hehehehe.Tu cim vidis da te ona gleda ono kurvinjski ispod oka , tu odma banes,nema kafica,odma prijedji na stvar reknes joj ljubavi moja znamo se tako malo a tako kratko i reknes joj"karamija kao zmija"i kad se ona zasmije ti reci ,ajmo jebada ha ja jel tako,nema milovanja ko moga miluje niko,on kad uleti nek sam mu na pomoci hehehe. Dodato: narode izvinjavam se, ali ja jos moram da dodajem "volim sto sam mali mali lako pali,ma nema da fali ,kad navali navali,narode zna se desit da zena ima cunu,pa se moramo pazit,mozemo mi dobit mjesto nje hehehehe. Promijenjeno od korg18 (08.12.2009 u 08:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja 16 on 16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
![]() |
![]()
sa 15 god i to sa komsinicom koja je starija od mene 12god,a ja mlad neiskusan 5 puta zaredom kao zec,ali to sve ukupno trajase svega 3min.bilo je to fino iskustvo koje treba pamtiti i dobro ste postavili ovu temu da nezaboravimo taj osjecaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2010
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2010
![]() |
![]()
Imam 19 godina i derem komsinicu Desanku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|