Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Ljubav & Seks

Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 13.11.2009, 11:10   #181
b.o.Y.c.h. ČK
Odomaćeni član

b.o.Y.c.h. ČK's Avatar

Registrovan/a dana: 25.04.2007
Mjesto: Međimurje, Bayern
Godina: 37
Downloads: 686
Uploads: 13
Rekao HVALA: 124
Zahvalili mu 43 puta u 43 Postova
Instrumenti: Genos, Scandalli, Bugari Gold, Hohner Bravo III
Interesi: Skupljanje salveta
b.o.Y.c.h. ČK befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko MSN messengera b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Imaš 15g, 10min posla i ti je rasturiš, sve je krvavo, još se pitam jeli yugo u komadu..
Opasan lik
Star 07.12.2009, 23:03   #182
doktor87
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: Сурчин
Downloads: 88
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: KORG X5D
Interesi: Maloletnice... :))))
doktor87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
doktor87 pošalji poruku preko MSN messengera doktor87 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Lächeln

Ja sam prvi put umocio sa 19...jbg nisam slavan jebac od malena iako su mi i tata i deda soferi

Zvala se Aleksandra. Zabavljala se sa mojim drugom jedno mesec dana i do tad se nisu kresali...kako su raskinuli tako su poceli da se cepaju na redovnoj bazi...par puta i kod mene kuci...za slavu (svi moji gosti su znali) sta rade u hladnoj sobi...on se mrzne a ona uziva

I tako jednom prilikom zove on mene, kao docice ona da se kresu ali ne moze kod njega jer mu je puna kuca...Ja mu kazem moze, ali neko ce da plati...ti ili ona to se dogovorite!

Dosla ona, sela izmedju nas dvojice...ja da je pipnem ona se brani i smeska a njemu pusta...mislim se mamu ti tvoju...pogledam druga i klimnem glavom.
Pitam ga oce kafu, on kaze oce...sat i po smo nas dvojica sedeli pili kafu, pivo...pricali ne zarezujucije ni 2%!!! Vec pocela da se trese...vice drugu ajmo u sobu, ajmo... On kulira...posle pola sata moljenja, jer je vec morala da ide on je odvede u sobu i krene da je krese... Ja sedim u dnevnoj, saltam kanale na tv i mislim se...jebacu je! Uletim u sobu! Ona pocne da vice na mene...da izadjem...ali ne prestaje da se nabada! Ja se pravim lud...ona drugu da mi kaze..on njoj da je ovo moja kuca i da on nista ne moze Izadjem ja sa recima da se vracam za 15 minuta...i naravno vratim se...on zavrsio, navlaci gace i vice ja sam zavrsio! (kad tad nisam pukao od smeha nikad necu! ) ko da je ona najgora kurva koju smo platili..a drugarica nam...kao Pita ona mene jel mi prvi put, ja kazem jeste...ajde! Jebala je ona mene jer ja nju nisam znao... Kad se sad setim da nisam mogao da uteram zguza... Jebes budalu! Al sam se usro! Nije sve jedno...u sobi hladno...ja drhtim inace...a ona resila da me odradi... Nisam ni svrsio jer se ona smorila sto je morala sama da radi sve... ja neupucen Posle pola sata smo izasli...u tom trenutku kad je ona izlazila iz kuce ulazi moja keva Posle mi je tata rekao da je mamu smarao pola sata u radionici da ne bi otisla u kucu...i da mu naravno dugujem gajbu piva...pa me je posle zezao da sam dojebnik!

Hvala joj!
doktor87 je offline   Reply With Quote
Star 07.12.2009, 23:13   #183
nikolakg
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
nikolakg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard ...

Lepo ti pise u potpisu:"ipak se okrece".
Sve ti je jasno....pevcu vreme ide zato....
nikolakg je offline   Reply With Quote
Star 07.12.2009, 23:14   #184
miki2008
Vredan član društva

miki2008's Avatar

Registrovan/a dana: 07.04.2008
Mjesto: Banja Luka
Godina: 40
Downloads: 266
Uploads: 16
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: pecanje
miki2008 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
miki2008 pošalji poruku preko ICQ messengera miki2008 pošalji poruku preko MSN messengera miki2008 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

eeeeeeeeee blago vama ja jos nisam jebooo........hehhehehe
miki2008 je offline   Reply With Quote
Star 07.12.2009, 23:17   #185
nikolakg
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
nikolakg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard ..

Pa ti si jos mali...bolje je da vezbas sviranje..
nikolakg je offline   Reply With Quote
Star 08.12.2009, 08:37   #186
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

narode ja ove teme obozavam,treba samo turat,"meci dok je veci".Prvi put hehhe kad se sjetim,sama me je pitala hocul je krehat ko kresimir hehehe,to mi se desilo u 17-toj,najsladje mi je bilo kad mi je rekla"nemoj umene"tad nit sam mogo plakat nit se smijat,vec sam stavio bez kondom blu,ja sam kreno odma u akciju,doduse nije htjela da pusi moju surlu jer,imao sam mnogo djungle oko nje i trave hhe,ali eto uletio je, koda je jucer bilo,a sad sam poceo da masam rupe,uu,e kad sam prvi put ovu kreho taman podjem brzo,ona polako polako!;ni sam cojk nezna tad,pokajem se usta turam,ona je ko mis sva bomba a kaze mi "polako"
da imam brzinu poput zeca,uuuuu nebi imala kad trepnut,ali sve u svemu
nece ni ova nasa zmija svugdje,kad je dobro stoji kao kapetan,kad ti vidis da je srednje a hoces ti,a kapetan nece i sta sad ,meci nakog kakav je mal mal.Sve u svemu mozemo turat do zore ako nebudem maso rupe hi pozzz za sve vas jojjjjj.
Dodato:
"Doktor87"

Jarane t se nema sta pipat, pipo je umro hehehehe.Tu cim vidis da te ona gleda ono kurvinjski ispod oka , tu odma banes,nema kafica,odma prijedji na stvar reknes joj ljubavi moja znamo se tako malo a tako kratko i reknes joj"karamija kao zmija"i kad se ona zasmije ti reci ,ajmo jebada ha ja jel tako,nema milovanja ko moga miluje niko,on kad uleti nek sam mu na pomoci hehehe.
Dodato:
narode izvinjavam se, ali ja jos moram da dodajem "volim sto sam mali mali lako pali,ma nema da fali ,kad navali navali,narode zna se desit da zena ima cunu,pa se moramo pazit,mozemo mi dobit mjesto nje hehehehe.

Promijenjeno od korg18 (08.12.2009 u 08:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
korg18 je offline   Reply With Quote
Star 11.10.2010, 22:28   #187
Tinda
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.10.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Tinda befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja 16 on 16
Tinda je offline   Reply With Quote
Star 13.10.2010, 21:07   #188
mdelectronic
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
mdelectronic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

sa 15 god i to sa komsinicom koja je starija od mene 12god,a ja mlad neiskusan 5 puta zaredom kao zec,ali to sve ukupno trajase svega 3min.bilo je to fino iskustvo koje treba pamtiti i dobro ste postavili ovu temu da nezaboravimo taj osjecaj.
mdelectronic je offline   Reply With Quote
Star 18.10.2010, 18:33   #189
ado20
Banovan!

Registrovan/a dana: 08.09.2010
ado20 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od milanceshow Pokaži Post
Ja sam prvi put sa 15-16 godina!I to je bila jedna konobarica!Ona pijana,a meni dali 2-3 rakije da se opustim!
Vise je ona mene *ebala,nego ja nju!!!!

hahaha to je znaci bilo dobri prvi put hehe
ado20 je offline   Reply With Quote
Star 18.11.2010, 22:10   #190
mnmpn
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2010
mnmpn befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Imam 19 godina i derem komsinicu Desanku.
mnmpn je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije