To bi ti najbolje neki dobar majstor mogao sa sigurnoscu potvrditi, kod nas je trziste preplavljeno kopijama a narocito President-a. Znaci po spoljasnjem izgledu tesko je reci, mada i nije, kopije se u principu uglavnom i spolja lako poznaju, ne bi bilo lose neku sliku da stavis da vidimo o cemu se radi, posto ovde ima daleko strucnijih od mene mislim da bi i slika bila dovoljna da dobijes odgovor. Veruj mi, ja sam skoro kupio Superior 2 i bas sam se u nekoliko postova pre tvog raspitivao za misljenje da li da pazarim dvojku i sada kad je uporedim sa ovom drugom harmonikom koju imam, taj President mi izgleda kao Kinder jaje, bukvalno. A o razlici u zvuku da i ne govorim, mehanici klavijature takodje a basovi su neka druga dimenzija. Znaci kvalitet izrade kod originala je stvarno ekstra ovo pricam za te starije modele. Kod novih je vrlo diskutabilno, mislim da se vise uopste ne gleda na kvalitet a cinjenica koja tome ide u prilog je i ta sto svi koji znaju ili se razumeju u instrumente uglavnom traze modele koji su se proizvodili 70-80-ih godina. Interesantno je sto moja kopija President-a ima cak i plocicu da je original.