|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Kada ustekas USB na televizor,normalno automatski prebacuje na ,,multimedia,, i pokazuje USB mass....itd.
Ako ti nije slucaj kod tebe,moras uci u menü preko daljinskog i sam izabrati ovu opcijupa na OK. Automatski ti izbacuje ,,pictur,, ,,music,, ,,video,, izaberes sta zelis da ti otvori i to je to. Koliko se secam,skoro si kupio plazmu .....znaci novija je generacija TV-a. Prelistaj uputstvo. Promijenjeno od gega (14.10.2010 u 14:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
da gega inace bih trebalo sam da prikaze dok ubacim usb, ali u menü nema nigdje usb znaci nece da ga ocita... Samo ima opcija sicher trennen ali nemogu u nuju uci kao da nema usb a ima...
neznam jedino da probam neki hard disk Dodato: Evo sad sam nazvao ove gdje sam kupio kazu da je takodjer za servis... zalosno... kazu da postoji neko otkljucavanje preko daljinskog neki se kod upuca sta ja znam... ljut sam... Promijenjeno od armin (14.10.2010 u 15:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|