|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Downloads: 22
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nemogu da radim moj posao na mac book, inace imam vrlo jaka ponuda za apple, a to sa hp baterijom mislim da nije frka za novih modela, a pricali su mi drugovi da je to mana na hp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2010
Downloads: 117
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja uzeo acer za 300€ i jako sam zadovoljan... dobar za surfanje i tako isto za igrice itd. itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Treba mi savjet!
U fazi sam prikupljanja informacija oko kupovine lap-topa koji bi se koristio za neke klasične potrebe tipa surfovanje, slušanje(snimanje) muzike, gledanje filmova, slika i sl. Igrice i neki ozbiljniji programi nisu moj fax... S' obzirom da sam potpuni laik u ovom svijetu svaka pomoć mi je dobrodošla. Naravno da finansije igraju važnu ulogu(što jeftinije to bolje), a bitno bi mi bilo da taj lap-top ima HDMI izlaz zbog povezivanja sa TV-om pa još kad bi se Blu ray uređaj mogao pronaći u konfiguraciji... Ujedno da pitam koliko okvirno da zacijenim svoj računar koji je star neki 5-6 godina a u to vrijeme je bio "zvijer", evo specifikacije: AMD Athlon(TM) XP 2500+ 1,10GHz, 256MB RAM HD 80Gb 2 DVD rezača(ASUS) Lenovo 17'' L171 monitor(skoro nov) Neo zvučnici 2+1 Genius kamera Mikrofon(nepoznate marke) ? Hvala unaprijed
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
od kud si pitam zbog preporuke ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Istočna BiH.
Znam da su ljudi do skoro uzimali računarsku opremu u Srbiji zbog manjeg PDV-a, meni zbog garancije, tj. servisa odgovara kupovina u Sarajevu ili Užicu. Takođe me zanima kakva je procedura uzimanja lap-topa u Americi(Kanadi), da li se tu može napraviti neka povoljna kombinacija? Zaboravih napisati da koristim NVIDIA GeForce FX5200 grafičku
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
sto se tice cjene starog nemam ideju a za novi hm.. pogledaj ovo
Notebook LENOVO G560A, Intel Core i3 330M (2,13 GHz),RAM 4096 MB, 15,6" (1366x768), HDD SATA 320 GB, nVidia GeForce 310M (512MB), DVD±RW, LAN, WLAN, Windows 7 Home Premium (59036012) 1.451,00 km 36 mjseci garancije da si u hrvatskoj preporucio bi ti barem 5 komada a ovako sam se malo hrvao da nadem.... Promijenjeno od mojjmbg (11.01.2011 u 10:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
preskupo... valjda imas nekog u svabiji nek ti vidi troduplo su jeftiniji. za 700eur mozes uzeti kvalitetniji i sa boljim karakteristikama... a za 499eur mozes uzet laptop tih vrijednosti...
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|