![]() |
Koji laptop ?
Treba mi neki predlog za dobar laptop, treba da kupim ovih dana pa video sam bar 100 komada iz razlicnog proizvodzaca, ovi Acer i Toshiba daju mi 2 god garancije, a MSI su vratili na 1, HP je 1 god garanciju, i ostali su svi sa jednom god. garanaciju, trazim neki oko 500 do 650 eura, nemogu da se odlucim na sto da obrnem vise paznja. Bilo bi super ako je neki sa ATI grafickom karticom iz 5xxx serija i neki i5 ili i3 procesor, ali svi su nekako bez veze nema neki da me shokira. Do sad jedini savet sta sam dobio je bio, saberi vise novca i kupi najjaci, a to nije do mene jer firma placa.
|
Sve zavisi za sta ces ga koristis...
Ako je za surfanje znaci normalno koristenje (svi ce raditi perfektno) ja bih izabrao onog koji ima najjacu bateriju... Ako je za audio/video obradu onda sto vise radne memorije, jaci procesor, veci hard disk, muzicku ces i onako morati uzimati externu ako je za audio obradu... Eto ja neznam kako da ti bolje objasnim... Sad da ti preporucim neku marku nema logike, jer sve ove novije masine odradjuju posao (samo zavisi od konfiguracije), jedino nemoj sad neku marku uzeti za koju nikad nisi cuo... |
Dell daje tri godine garanciju koliko ja znam.Pogledaj njihove modele pa izaberi nesto sto ti odgovara.ja koristim Dell-a vostro A860 i jako sam zadovoljan kako radi i koristim original vistu.
|
Nije za muziku, jer firmu u koji radim kao sistem administrator pustila je nalog za novi laptop, ja imam svoji, ali ovi novi samo me zbunjavaju. Nisam potrazio Dell jer u Makedoniji ima iz Americkog trzista i nisam hteo da imam problema sa servisa. Al hvala na savet potrazicu i pisat cu vama sta sam odabrao.
|
HP 4520s ProBook WT127EA Ci3 370M 2.4G 15.6 2G/320G Wn CR Cam HDMI
probaj taj, nije skup, oko 600€, a opet, dobar, takav ja idem sutra kupiti, jupiiiiii :) sretno! |
Ima samo 4720 za 700e
Processor: Intel® Core™ i5-430M 2.26 GHz, 3 MB L3 cache Memory: 3 GB 1333 MHz DDR3 Graphic: ATI Mobility Radeon HD 530v 512mb HDD: 500 GB 7200 rpm Optical: Blu-ray ROM DVD+/-RW Display: 17.3"" l LED-backlit HD anti-glare Network: Gigabit Ethernet Connectivity: ExpressCard Bluetooth Webcam: Integrated camera Card reader : Media Card Reader OS: FreeDOS Weight 2.59 kg Stize za u cetvrtak u 11:00 u magacin, ali 50 e je nad dozvoljeno, ovu ponudu moram da vidim. Nisam video blu-ray, ako treba ja cu da dam jos 50e, pocasticu firmu. Mislim da je vredan za novca... Sta kazete ? |
ja sam takav acer kupio za 599€
2,2 procesor 4gb ram 500gb hd 17" 512mb ati et pa se ti skontaj jel skup.... hp je dosta na cijeni... |
Sa ovaj HP dolazi i HP tasnu i HP bezican mis, a i nova serija je ima bolji ekran bolje kamera itd... A koji model je tvoj Acer
|
acer aspire... neznam sad tacan broj nije mi ovdje...
|
ja imam HP pro book 4515s baterija mu je 8cell i trajala mi je samo godinu dana sad ne radi nikako a ja sam jako retko koristio na bateriji lap top,sad mnogo se greje pa je moguce da su komponente grejale onda bateriju pa da je zato otišla ili je loša jbg . to ti je moje iskustvo s Hp-om ,ako neko zna neka kaže usput koliko košta baterija za pomenuti lap top
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org