|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Halid Muslimovic-volimo te ja i moja mama (E)
E----------------------Fis7--------H-------- Od rastanka naseg lutao sam gradom H-----------------------E- ne bih li te sreo, draga E--------Cis7----------Fis-m lutajuci tako jednog dana H------------------------------E---- spazila me tvoja kcerka mala Ref. 2x Cism--------------Fis7---H------- Ljubeci me tada iz oka djecjeg H-------------A--E--A--------------- jedna suza kanu i tiho mi rece H-E--A---------------- ciko, da li jos uvijek E-----H7---E------ volis moju mamu E----------------Fis7--------H--- Rasirenih ruku krenula je meni H----------------------E- srecna kao ptica mala E---------Cis7--------Fis-m---- tepajuci na uho mi rece H-----------------------E---- volimo te ja i moja mama Ref. 2x E--------------------Fis7----------H----- Svratili smo tada do cvijecara starog H---------------------E-- kupit' ruze kao nekad E-----------------Cis7-----------Fis-m gledam dijete, gledam ruze bijele
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od neconix (23.11.2010 u 22:07 sati) |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: | Kela (03.10.2013), korg forever (11.10.2010) |
Favoriti |
|
|