|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500
![]() |
![]()
Jel moze neko da napise akorde za ovu Halidovu pesmu iz G-dura?
Halid Muslimovic Volimo te ja i moja mama Od rastanka naseg lutao sam gradom ne bih li te sreo, draga lutajuci tako jednog dana spazila me tvoja kcerka mala Ref. 2x Ljubeci me tada iz oka djecjeg jedna suza kanu i tiho mi rece ciko, da li jos uvijek volis moju mamu Rasirenih ruku krenula je meni srecna kao ptica mala tepajuci na uho mi rece volimo te ja i moja mama Ref. 2x Svratili smo tada do cvijecara starog kupit' ruze kao nekad gledam dijete, gledam ruze bijele lijepe kao oci majke njene |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Halid Muslimovic-volimo te ja i moja mama (E)
E----------------------Fis7--------H-------- Od rastanka naseg lutao sam gradom H-----------------------E- ne bih li te sreo, draga E--------Cis7----------Fis-m lutajuci tako jednog dana H------------------------------E---- spazila me tvoja kcerka mala Ref. 2x Cism--------------Fis7---H------- Ljubeci me tada iz oka djecjeg H-------------A--E--A--------------- jedna suza kanu i tiho mi rece H-E--A---------------- ciko, da li jos uvijek E-----H7---E------ volis moju mamu E----------------Fis7--------H--- Rasirenih ruku krenula je meni H----------------------E- srecna kao ptica mala E---------Cis7--------Fis-m---- tepajuci na uho mi rece H-----------------------E---- volimo te ja i moja mama Ref. 2x E--------------------Fis7----------H----- Svratili smo tada do cvijecara starog H---------------------E-- kupit' ruze kao nekad E-----------------Cis7-----------Fis-m gledam dijete, gledam ruze bijele
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od neconix (23.11.2010 u 22:07 sati) |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: | Kela (03.10.2013), korg forever (11.10.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|