|  | 
| 
 | ||||||
| Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  08.10.2010, 18:33 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 03.03.2009 Mjesto: Zemun 
				 Downloads: 589 Uploads: 0 Rekao HVALA: 12 

Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova

Instrumenti: pa3x i triton le  |  Set postavke 

Ja neznam gde da stavim ovu pa sam postavio u cekaonicu :-) Nadam se da nisam preksrio neki pravilnik :-) E ovako,da li bi neko hteo da mi pomogne,naime ja pokusavam danima da napravim postavku seta ali neide.Pitanje glasi: Da li bi neko hteo da od seta ex-yu.....(ima ga u download centru) ili jv..set hteo da napravi postavku seta tj da obrise sve osim terci.Dakle kad ucitam taj set samo terce da ucita i nista vise(da nema ritmove,druge semplove i sl).Ja sam pokusavao to da uradim ali nikako da izvedem.Ako to nije nekom tasko da uradi i da postavi na download bio bi mu vecno zahvalan. Ja nisam uspeo to da uradim pa ako neko zna i ima volje i vremena......?unapred hvala. Promijenjeno od Sejox (08.10.2010 u 22:22 sati) | 
|   |   | 
|  08.10.2010, 20:21 | #2 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Zar nije lakse da skinete terce iz down sekcije i samo njih ucitate.Mislim da je bas kolega @Acekorg postavio postavke za terce na oscilatorima ?
		 | 
|   | 
|  08.10.2010, 22:41 | #3 | 

Instrumenti: pa3x i triton le  |   

Ovo su terce sto mi odgovaraju i extra su.nadam se da neko zna to da uradi a da mu nije tesko,da ima vremena........... :-) Vecno zahvalannnnnnnnn!!!!
		 | 
|   |   | 
|  09.10.2010, 01:08 | #4 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 02.08.2009 
				 Downloads: 501 Uploads: 0 Rekao HVALA: 96 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

|   

obrisi sve osim boja koje vuku terce....treba da to uradis sam da bi naucio...
		 | 
|   |   | 
|  09.10.2010, 03:40 | #5 | 

Instrumenti: pa3x i triton le  |   

Obrisem boje koje veze nemaju sa tercom.tacnije obrisem neki bubanj iz usera i opet se rasteluju.Pokusavao sam vec taj nacin,ali neide.Negde gresim a gde vise nemam blage veze.Najtragicnije je sto klav.radi odlicno sve dok neugasim i neupalim opet klav.zato sam i postavio ovo pitanje sto vec danim pokusavam to da uradim i nisam uspeo.zivci su mi popustili zbog toga      | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |