|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Rada Manojlovic - 10 ispod nule(Dm)
Dm--------------C------------- Vece ledeno i snazno veje Dm-------C------------ oko nas belo sve je G----------------------C--------------Dm- dobro znam da ne podnosis tu klimu Dm----------------C---------- Svoj mi kaput ti ipak nudis Dm----------------C------------ ja te odbijam, a ti se bunis G----------------------------C-----------Dm-(A) k'o da ne znas da sam imuna na zimu Ref. A---------------Dm--------C- Deset ispod nule napolju C---------------Dm---------C- a skinula bih svoju kosulju C--------------F-----------C- svima zima, meni leto je C---------------G--- kada sam uz tebe G-----------Dm-------C- Crveni su tvoji obrazi C---------------Dm----------C- hladan vetar jos ne prolazi C------------------F------------C-- ma, grejace te moje telo, znaj C---------G--------- bas kao rum i caj G-----------------Dm- samo mi sebe daj Dm--------------C------------- Pusti sada te prazne price Dm------------C---------- srce mi kroz grudi vice G----------------C-----------Dm---(A) samo za tebe ovde ima mesta Dm----------C---------- zagrli me i samo cuti Dm-------------C------- i pozovi nam taxi zuti G---------------C--------------Dm-----(A) vodi me kod sebe, dragi, smesta
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od neconix (23.11.2010 u 22:09 sati) |
![]() |
Favoriti |
|
|