|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ma sve je to lepo ali cena ev sx300 po komadu je 440ura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 816
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa 80
![]() |
![]()
Mogu se naci jako dobre doduse polovne Dynacord corus line,trosistemke drvene kutije isto manjih gabarita i rade vrlo dobro za nekih 450-500€ par,normalno da nisu urnisane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2010
Mjesto: Banatsko Novo Selo
Downloads: 188
Uploads: 4
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]()
kutije kupujem iskljucivo nove jer ko zna sta je sa njima radjeno pre mene i koliko? Odlucio sam se za rcf 325i i prezadovoljan sam jer imam binove aktine i nema preoblema jak i cist zvuk. HImaxx 40 su ekstra kutije po meni imaju malo vise basa nego rcf ali je bas malo topliji tako da i sa njima sam probao da vidim sta i kako i presudilo je to to rcf ima nekako malo vise srednjih frekvencija i cistiji visi deo tako da mi je vise odgovarao. Hvala puno svima na pomoci ali dok nisam sve kombinacije probao u istom preostoru nisam mogao da se operedelim jer svaka ima nasto sto mi se svidja samo su nijanse bile u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja cu samo da dodam na ovo sto je napisao @oparnican. Uzeo sam i ja 4 komada art 325i i moj prvi dojam u vezi ovih zvucnika je...ne smijes ih puno pojacati jer imas osjecaj da iz njih izlazi stotine sablji i maceva
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|