Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 02.10.2010, 18:39   #7
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ljudi da ne otvaram novu temu....imam roland va 5...kazite mi sledece...u style editoru za ritam imam po traci od efekata samo reverb i chorus....na setovima ritma sa G serije ovi efekti se osete kad se dodaju na ritam..Medjutim na ovim setovima dodatim u va seriji,koliko god dodavao reverb i delay dobijam skoro nikakav efekat..konkretno mislim na sam ritam,ne na bas i kontru....znaci ritmovi mi deluju previse suvo..ne znam kako da resim to..jedino resenje kad dodam onaj multi efkat koji je za celu klavijaturu,tad dobijem Hall-a na dobosu,i celom ritmu,ali onda kontre pocnu da muljaju,bas takodje,boja za solo se totalno izvitoperi itd..kako resiti ovo?I kazite mi inace koliko reverba stavljate na kontrama u style editoru?i stavljate li uopste chorus na nekoj traci?pozzz
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
efekti, ritmu

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije