|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da li itko moze da napise cijene ovih rabljenih klavijatura,karakteristike i razlike,imam x 3 preko pet godina pa bih mijenjao uz doplatu za navedene,da li itko zna koliko x 3 vrijedi(kao nov sa futrolom-klasicnom 300kn),i da li bi uz g 70 bio boli sampler roland serie fantom,ili korg serie triton)unaprijed hva :idea: la
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
G70 i triton,perfektna kombinacija...
X3-od 200 do 300evr LE-oko 600-650evr bez sample-board CLASSIC-oko 900evr EXREME-od 1250 do 1450evr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
a koja je razlika od le i classic i sta je sampling board i kolilo je le sa samplilg board,hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() |
![]()
LE je malo oslabljeni Classic..
LE ima manji display, smartmedia umesto flopija, malo drugaciji ram, jedan fx insert umesto 5, manje mogucnosti za upgrade. Zato je i jeftiniji...A sampling board je oko 120evr i on ti sluzi za direktno semlovanje u njemu..sto je bezpotrebno jer imas na lageru brdo semplova,pa sto da se mucis i bacas pare!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Razlika između Triton Classica i ovih kantica LE,TR je u velikoj prednosti što je Classic poseduje a to je EXB-MOSS...Dakle Triton Classic sa MOSS-om je mnogo moćniji nego jedan obični Extreme,a za ove ostale Korgove soliste da ne govorim...Što se tiče klaiviaturi od Korga,najboje i najjeftinije rješenje je Korg LE,koji odradi poso do jaja,samo mu treba dobar muzičar...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
hvala alix jos jedno pitanje ak ne gnjavim,kako da znam ila li moss ili ne,malo sam zaosto arranger stalno mijenjam pa se vise kuzim u arrangere
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
isprika,hvala i pa1xpro na infu,znaci le mi je po vasem najbolje rijesenje,il da uzmem tr,posto ga mislim imati bar 3-4 god.pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju po mom mišljenju su Le i Tr isti đavli...Dakle meni lično TR nije ama baš NIMALO bolji od LE-ja,čak mi je LE ljepši zbog boje,i fino se uklapa sa srebrnim Korgovim aranžerima i Spider stalkom...Za EXB Moss znaš po tome kad ga upališ napiše ti na screen-u koliko rama je u prvom slotu,koliko u drugom slotu,koji EXB je instaliran (EXB-SCSI,EXB-Moss),itd...U svakom slučaju na tebi je da odlučiš šta i kako ali ja kad bi već uzimo,kupio bi LE-ja bez razmišljanja jer je mnogo jeftiniji od TR-a a TR nije toliko bolji od njega koliko je skuplji...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() |
![]()
U sustini su isti samo sto TR ima vecu memoriju...
Kao sto Nedim kaze"motorika im je ista"...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran