|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
poz. svirko da li još vrijedi da se tvoj žiro raćun uplati donacija za sajt.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega za to pitanje postoji druga tema
#33 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
dobro kolega lekic, svirko je komentirao moj post pa sam usput pitao
|
![]() |
![]() |
#34 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
To što ne pronalazi tvoj demo kada kucaš mimiki demo je zato štp ti je naslov mimiki-demo, tako da se tretira kao jedna reč. Da si dao naslov mimiki - demo, ne bi bilo problema. Inače pretraživač radi besprekorno. Stvar je u tome da korišćenje pretraživača na forumuma nije isto čto i korišćenje pretraživača sa indeksiranjem, kao google. Mora se znati kako da se koristi, a ne samo da se ukuca reč. U svakom slučaju, pošto nas google poprilično dobro indeksira sada, dodaću i google pretragu sajta. Čisto za one koji ne znaju da koriste ovu. Ostale stvari ne želim da po milioniti put komentarišem. Uglavnom se vrti isto. Odgovorim, po ko zna koji put, ali onda se nađe neko ko nije pročitao odgovor, pa pita ponovo. I tako u krug...
#35 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
kapiram ja Vaxter zašto on meni ne nađe,ali opet kažem da pretražovač nije nimalo praktičan,pazi sad.meni nešto treba i sad hoću da nađem i ja onda ispada moram da znam tačan naziv teme u kojoj je pisano o tome,a kad postaviš temu i ako se neko seća da je pisano o tome uglavnom ide pod LOCK,a gde pisano bog te pita i pod kojim naslovom ja sam par puta tako nešto pokušao da nađem ali nisam uspeo
#36 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@mimiki
Naslov Vase teme je korigovan u smislu razmaka rijeci. Probajte je sada potraziti preko trazilice "SUCHE". Dovoljno je ukucati i "mimiki demo". Inace sa naslovima tema imamo problema,jer mnogi clanovi kao naslove postave samo rijec "Pomoc..." ili "Problem..."....itd,i onda se to ispravlja i postavljaju konkretniji naslovi,kako bi trazilica bila sto efikasnija. I sami clanovi mogu mnogo pomoci svojom ozbiljnoscu i korektnoscu radu sajta. |
![]() |
![]() |
#37 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Jos bih dodao jednu informaciju za clanove koje kazu da im je tesko pretrazivati.
Ako trazite nesto u vezi Korg aranzere, ne mora traziti preko SUCHE pa da pretrazivac izbaci rezultate iz celi forum. Nego udjete u Korg Aranzere sekcija i na okvir odma iznad teme sa desne strane imate "Pretrazi ovaj forum". Tako pretrazujete samo taj deo od foruma i nece vam izbaciti rezultate koje nisu vezane uz vas problem. A sve ovo je vezano sa ono pravilo "upoznajte se sa foruma" .... i onako provodite prilicno vreme na foruma, lako je skontati sta kako funkcionise. Ja licno oko pretrage ne vidim problema, jer i licno sam naisao na slucaje gde clan koji samo sto se uclanio odma postavlja tema, a tema je vec postoji od ranije i zaista je lako naci. U vecinom slucaje clanovi se uopce necu smarati da traze nego jednostavno pitaju u novu temu. Promijenjeno od Ace (29.09.2010 u 17:41 sati) |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Jedino sto je u stvari nezgodno u vezi pretrage je to sto se ignorise pretraga ako se unesu samo jedan,dva ili tri karaktera - sto je naravno opravdano i logicno, da ne bi izaslo milion rezultata...tako da ko trazi nesto za recimo X5D ( ili ja trazio X50 pre neki dan nisam nasao nista) to mora peske i tu nema spasa...da sam kucao korg x50 recimo ,izbacio mi mi dosta rezultata zbog korg,ali x50 se ne uzima za pretragu.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
Postoji napredna pretraga u kojoj možeš definisati da li se pretražuju naslovi samo, ili i tekstovi. Pretraga radi zaista kako i treba da radi na jednom forumu, samo je treba znati koristiti. Mada, ja i kada pretražujem sa brzom pretragom nađem uvek ono što mi treba. Treba odabrati i pravi termin za pretragu. Nije to samo bubnuti prvu reč koja ti padne na pamet. Nije to google koji milione godišnje izdvaja u istraživanje šta ljudi očekuju da dobiju kao rezultat, kada kucaju neku reč. ![]() Moraš znati šta tražiš.
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sta je jos lose? kada si ti poslednji odgovorio u nekoj temi i posle nekog vremena hoces nesto da dodas ili da pitas mozda nije bitno ,poslednji si komentarisao svoj demo pa hoces nesto novo da stavis,sta se desava kad odgovoris ,nista,ne vidi se kao nov post i to ce neko da vidi da si ti nesto rekao na svetog Petra
![]() |
Favoriti |
|
|