|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
HEHE NAKON DUGOG ČEKANJA I U MOJE RUKE JE UPAO PA800 ,,,I NAKON DUŽEG ČAČKANJA PO NJEMU MOGU SAMO REĆI DA SAM PREZADOVOLJAN I DA MI NIJE ŽAO NI MARKICE ŠTO SAM ULOŽIO U NJEGA..
SREĆA PA NISAM DUGO ČEKAO NA NJEGA JER KAD SAM GA NARUČIO DOBIO SAM GA ODMAH SUTRODAN ZAČUDIO SAM SE KAD ČOVJEK STOJI ISPRED VRATA I DRŽI KUTIJU U RUKAMA NA KOJOJ PIŠE PA800 HEHE... AKO SE JOŠ NEKO ODLUČI DA KUPI PA800 U BIH PREPORUČUJEM OVOG ČOVJEKA ZOVE SE DINO I ZASTUPNIK JE ARTISTA ZA TUZLANSKI KANTON ALI RAZVOZI PO CJELOJ BIH TAKO DA NEMORATE NI MRDNUTI IZ KUĆE HEHE EVO BROJ TELEFONA 00387/61280060 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.01.2007
Mjesto: Kod stadiona Slobode
Downloads: 370
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Interesi: zikamu korg,korg i samo korg (pa 800)
![]() |
![]()
Dobro doso u nas svijet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Nek ti je sa srecom zagrevanje stolice...hehehe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nek ti je sa srecom a sto se tice Dine, i ja sam preko njega uzeo PA1Xpro i sto je najbitnije, sa covjekom se moze ljepo dogovoriti i brzo dobijes ono sto hoces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
DEČKI HVALA NA ČESTITKAMA ,,,ŠTO SE TIČE STOLICE JOŠ MALO I POČINJE DA GORI HEHEHEHE
![]() DIN UPRAVU SI ZA DINU 100% MOMAK ME IZNENADIO SAMO TAKO MALO JE DANAS LJUDI KOJIMA MOŽEŠ VJEROVATI ALI ON JE DOKAZAO DA IMA I DOBRIH LJUDI SA OVIM ŠTO JE ODRADIO ZA MENE ,,ŽIVIO ON MENI 500 GODINA A OVAJ KORG ŠTO SAM KUPIO OD NJEGA NADŽIVIO I MENE I NJEGA HAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
E cao ljudi gde je ta Prodavnica od Dine???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
u tuzli je prodavnica i ja sam kupio od dine pa800, jako fin i posten momak isto sam ga upoznao preko elvira ,naj bolje je da nazoves dinu i reci da ti je elvir iz bihaca dao broj i nemas problema
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Naravno i ja sam kupio PA800 negdje prije 1 mjesec. Mogu reći da sam na prvi pogled zadovoljan. Naravno da ću razmijeniti svoja iskustva sa vama, ali prvo da se upoznam s njim. Javljat ću vam se redovito.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
Aha hvala, jer sam ja u Austriji a kad dodem dole kuci budem u Brckom!!! poz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
konaČno, stigao |
|
|