|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
nedeljko bajic baja-dodir neba
Bm--------As----Bm--- Ti moja tajno vecita Bm---------As----------------Bm- ti ostajes kad sve druge odu Es------------------------ Mislio sam da je rano Fis--------------------------- pravu ljubav da probamo As------------------------Bm------ Menjao sam tebe za slobodu 2X ref Bm----------------------- Niko se ne ljubi kao ti Fis-----------As- nijedna ne ume Bm----------------------- Ni da mi misli procita Bm--------As----- ni da me razume Bm----------------------------- Kako bez krila da poletim Fis------------As-- znala si sta treba Fis-----------As-----Bm-- Da osetim dodire neba 2X Bm--------As---------Bm- Ti, moja dugo predivna Bm-----------As----------Bm- mog zivota najlepsi si deo Es------------------------- Mislio sam nije vreme Fis------------------------ ni za tebe ni za mene As---------------------Bm- Previse te nisam video 2X ref ref Bm----------------------- Niko se ne ljubi kao ti Fis-----------As- nijedna ne ume Bm----------------------- Ni da mi misli procita Bm--------As----- ni da me razume Bm----------------------------- Kako bez krila da poletim Fis------------As-- znala si sta treba Fis-----------As-----Bm-- Da osetim dodire neba 2X ovo je original tonalitet. Dodato: greskom sam napisao u ovom delu "Mislio sam da je rano" da je ES dur, a treba ES mol!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (28.09.2010 u 10:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Favoriti |
|
|