|
|
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo si napisao u predzadnjem postu:
A sto se tice donjih terci ni tu ne vidim zasto bi postojao problem,naravno da se moze podesiti takva terca. Ovo u zadnjem: E sad kako podesiti donju tercu,pa stavis na Low ili Lower i pomocu tastera Scale odredis dur ili mol.. Nit mozes sa LOW i LOWER,nit sa taserom SCALE!!.... Probaj kad ga dobijes pa nam javi ![]() Pozz P.S.kolega zorcic1 je postavio 5 relevantnih pitanja i ostao bez odgovora ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Aleksandre,da li se ja nalazim na nekom ispitu?Ovo mi lici na ispitivanje,da ne kazem na informativni razgovor!A najvise na potcenjivanje moje inteligencije.Ti si u predzadnjem postu napisao da VL3D ima Gender-e od oktave do bass-a,kao i Performer.Ne radi se o Gender-ima,vec o Voicing-u,Gender je nesto sasvim drugo i odnosi se na dodeljivanje pola pratecim vokalima.Ja i dalje ne vidim zasto bi postojao problem odredjivanja niske terce,a ako ti kazes da se to ne moze postici jednostavnim stavljanjem voicing-a na Low,to znaci da poznajes ovu spravu bolje od mene,pa izvoli odgovoriti kolegi na njegova pitanja,ja sam rekao sta sam imao u vezi njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja opet kazem,sva pitanja koja je postavio kolega zorcic1 drze vodu!
Sve sto je pitao,je na mestu!...to sto je kolega pitao,interesuje svakoga koji zeli preci od Performera na VL3D. A procitaj sta si mu ti odgovorio: Rucno biranje intonacija i skala je moguce,tako da ne vidim smisao poslednjeg pitanja Ne postoje glupa pitanja! Mislim da si me razumeo sta sam hteo reci.... Pozz i javi nam malo opsirnije,kad dobijes procesora
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E zato sam ja ovo vratio dok je bilo frisko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
@aleksandar72
Nisam razumeo sta si hteo reci.Rucno biranje intonacija i skala jeste moguce i stojim iza toga,kao i iza svega ostalog sto sam napisao,tako da nema potrebe da mi izlazes i predocavas moje sopstvene misli pretocene u tekst.Naravno da cu podeliti iskustva kad mi sprava bude stigla.Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam ovu spravu.I da razjasnimo ostala je mogucnost rucnog biranja skala samo sto jos ima i midi.
![]() Ne znam odakle vam informacija da se ne moze donja terca namjestiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
@dejantb15
Dejane niko nije rakao da se ne moze namestiti "donja terca"! Zamolicu te, da objasnis kolegama,na koji nacin podesavas donju tercu..step by step. Hvala unapred @dekiciric Pripazi na svoje ponasanje! Glupa pitanja odstranjuje administracija foruma,nije tvoje da odlucujes koja pitanja imaju smisao a koja ne! I jos jedno te molim,ovo zadnje sto sam pisao nije "dialog",pa tako ne moras odgovarati. Pozdrav
![]() |
Favoriti |
|
|