|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 59
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima hteo sam da pitam dali moze na g800 da se iz nova pravi ritam znaci iz pocetka da pocnem od nule i kako ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Naravno da se na G800 moze praviti ritam od nule.
E sad kako se to radi,ima mnogo da se pise a da to opet mozda ne bude sve objasnjeno. Uglavnom,pocinjes tako sto ides na F4 (User style) da bi usao na stranicu Record mode. E tu dalje podesavas sta hoces da radis: koju varijaciju,koju traku,koji tempo,koji takt,koliko taktova,koji instrumenti,kvantizacija....itd. I onda "kuckas" dok se ne oznojis dobro.... Najbolje ti je da stavis ispred sebe uputstvo (User manual) pa polako eksperimentisi. Ne pamtim kada sam kucao neki ritam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.02.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 37
Downloads: 9
Uploads: 0
Instrumenti: Roland G800
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Uh imao sam ja neko uputstvo u pdf formatu, ako se ne snadješ javi da ga pojurim po diskovima, inače je konfuzno samo tako, barem meni...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Jako je jednostavno, prvi put je malo teze, ali kad pratis Detaljna uputstva cika Sejoxa, sve je lako, meni sada napraviti bilo koji ritam ko nishta... Sejox car si....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.09.2010
Downloads: 0
![]() |
![]()
pozz svima iz makedonije...
uzeo sam roland G 800 prije neki 3 4 dana, imam neke ritmove makedonske i srpske ali neki mi ne odgovaraju ko da su oskudni i slicno.. ni je bitno.. htio bi da vama zamolim da lepo objasnite kako da probam da napravim koji ritam... imam ono user manual al je na engleski a to mi bas ne ide najbolje.. pa ako imate na srpski il hrvatski mogo bi da se snadzem ako ne moze da mi objasnite... hvala vam puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.09.2010
Downloads: 0
![]() |
![]()
Konacno sam napravio ritam.. pokusavao sam jedno drugo treto i uspeo sam u tome.. pored toga naucio sam i neke druge stvari ali jedno nemogu da uradim.. kad napravim ritam.. nemogu pronaci kako da ga ubacim na karticu.. meni ide u njegovu memoriju.. Pomoc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Na koju karticu mislis kod G800?......na Disketu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Na kakvu karticu zelis da ti ide ritam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Posto G800 nema nikakve kartice na koju se ritam moze snimiti kada se napravi,jedino se snima na disketu.
Ako se ritam sa nekog User mjesta (od 1 do 8) zeli snimiti na disketu, onda je to prilicno jednostavno. Pretpostavka je da vam je taj ritam na User mjestu broj 1 (ili bilo kojem drugom): -kliknuti na F5 (Disk) -na displeju ce se pojaviti naziv toga ritma (ili vise njih,ako ih imate) -sa tockicem (prvi sa lijeve strane) odabrati broj na kojem se ritam nalazi -kliknuti na F2 (Save) -pritisnuti trepcuce dugme ispod displeja (execute) -sacekati malo da dobijete poruku da je snimljeno -i to je to Znaci sada je ritam snimljen na disketu i mozete raditi s njim sta hocete-prebacivati na racunar...itd. Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (23.09.2010 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|