Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 21.09.2010, 01:41   #7
HARRY
Banovan!

Registrovan/a dana: 07.02.2008
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg Pa2x,Dva sistema Dynacord PowerMax 5,Allen&Heath MixWizard3 16:2
Interesi: Nocni zivot
HARRY befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav! Ja sam imao PS2000 i imao je tu manu sa efektom.To uopće nije nikakav veliki problem.Ako ga upalim i efekat ne radi samo par puta stisnem prekidač on/off i sve valja.To mi se dešavalo po zimi.Stalno sam ga nosio iz hladnog u toplo...Jednom mi se desilo da sam došao na svirku upalio miksetu i efekat je odmah radio.Svirali sam par minuta i sam je prestao raditi.Stisnuo sam on/off par puta i radi.Kad efekat par puta upališ i ugasiš neće se više sam ugasiti.Po ljeti nisam uopće imao problema.Eto...meni to nije stvaralo nekakav problem.Znači svaki put kada upalim miksetu stisnem on/off od efekta 4-5 puta(bez obzira radio efekat ili ne radio) i mikseta radi kao nova!
HARRY je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije