|
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cim dodje kod kolege Alena u radnju idem da ga probam
![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ja prosto ne mogu da verujem da je samo tolika razlika u odnosu na trojku
![]() Roland e- osamdeset je to resio apdejtom softvera. Sacekajmo dok pocnu sa prodajom pa cemo videti i dizajn i mogucnosti...ovi dosadsnji podaci me nisu nimalo odusevili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
mislim da je osnovna razlika u dosta novih super articulation voice koje je prakticno nemoguce uraditi sa obicnim semplom
poslusajte primjer gothic violine i sl to je stvarno uradjeno do savrsenstva |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na kojoj stranici čuti navedenu violinu?
Može link, Hvala! Promijenjeno od Vule (18.09.2010 u 14:22 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Alenmo
Da li misliš da je to dovoljno opravdanje da sprava košta toliko novaca? Mislim da Tyros-u nedostaju one potrebnije stvari za kafanskog svirača a da su ubacili gomilu nepotrebnih stvari,kao i nekad sa Roland aranžerima...ipak su te zvučne artikulacije i real bubnjevi manje bitna stavka za slušaoce u restoranima koliko zadovoljavaju neke naše muzikantske "prohteve" |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Evo da se oglasim povodom ove hot new i zanimljive teme. Iskreno bas sam iscekivao dugo 4ku da vidim sta ce se to novo dogoditi sa Yamahinim aranzerima i sledeci su utisci. Ono sto je za mene najbitnije a to je ritam sekcija ( boje ne komentarisem, uvek su bile vrh i na predjasnjim modelima a tek na ovom), cuje se prilican pomak, na oficijalnom demou cuo sam jedan dobos koji ono otkida koliko je dobar, realan i upotrebljiv. Cini mi se da se na 4ci moze napraviti odlican kit za live, al dok ne probam bicu rezervisan. Vidim da se pominje neka funkcija drum editora i mixera, ukoliko su dodali opciju kao na korgovim aranzerima sa lejerima u drum seemplovanim setovima i povecali broj mesta kako za custom tako i za drum kitove uz ovakvu produkciju, to vec omogucava veliku kreativnost sto se tice ritam sekcije. Konacno Xlr ulaz za mic, mada trebalo je i fantomsko napajanje dodati ali sta mi tu mozemo. Ovaj novi vokoder ostaje nepoznanica to bi moralo da je dosta bolje nego ranije, Korg je tu dosta ispred. Sto se tice dizajna gotovo nikakvih pomaka u odnosu na 3ku. Da sumiram jedva cekam da stigne u Srbiju, jer sama produkcija i zvuk veoma obecava e sad ostaje da se proba i naravno cena kao najbitniji faktor u celoj prici ovih poredjenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Posto radim u muzickoj prodavnici koja je zastupnik za Yamahu,cim stigne napisacu moje misljenje,a ovako na slepo cu samo reci da vec sa T2 gde je ubacena mogucnost uvodjenja semplova,nije bitno vise da li je interni bubanj dobar ili ne kad se moze ubaciti sta se hoce,e sad ja sam ocekivao sa cetvorkom bar izradu kao npr,psr 9000 sto je uradjen,eventualno touch screen,tockic za tempo,opciju Time slice,da mogu loopovi ne smetano raditi na bilo kom tempu,chord varijacije da mogu npr da uhvatim neki akord i da nakucam sta hocu da mi svira,sve bi to olaksalo mnogo posao,a ovako da li je stavljeno dodatnih real drum-ova ili artikulacija,to nije vredno para za koje ce se prodavati,da ne kazem razmislite koliko je malo vremena proslo od izlaska T3 do T4.
Opet da me neko ne shvati pogresno nisam protivnik Yamahe,naprotiv,ali cena u odnosu na to sto daje po mome nije opravdana,ovako na prvo,citajuci specifikaciju i gledajuci demo. PS-demo na oficajalnom sajtu je sjajan,tu nema price,i vokal harm. je poboljsan. Promijenjeno od svrakan (18.09.2010 u 17:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
tema jeste jako zanimljiva,ne znam sta da kazem,mislim da 4ka mnogo lici na trojku mozda cak i previse,jeste tu su neke prednosti ali mislim da su to nedovoljno da bi se izbacila nova serija,ne znam kakva ce biti uzivo,ali mi je ovako slusajuci prezentacije,previse isproducirana,kao da je radjena za studijske potrebe a ne za live svirke...sve je tu,naravno najvise je zastupljen taj british american sound ali ne znam nekako u sve u svemu nisam zadovoljan onim sto cujem (mislim na novine,tyros je odlicna klavijatura),sve je vec vidjeno...
uostalom sacekacemo dolazak pa cemo dati krajnji sud... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 252
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg,Yamaha,Ketron
![]() |
![]()
Mislim da je to velika pljuska ljudima koji su kupili T3 i dali toliko novaca ,a da budemo iskteni malo novog softwera malo dizajn i opet cijena oho ,a vidjet cemo sto je u njemu takvoga dali vrijedi tu cijenu . U Frankfurtu je 04.10 velika prezentacija od Michela Voncken-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Jura
Zašto bi meni sad to bila pljuska? Pred par godina razmišljao sam o T2, sljedila je priliku za t3, savršena prilika, prije toga dok sam uspoređivao našao sam se u T3, i to je to, neću T2.. Ako nekome nisu jasne razlike neka ne pišu napamet, postoji tema SUŠTINSKE RAZLIKE!
![]() |
Favoriti |
|
|