|
![]() |
#911 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nestane benzina nekom coveku u sred neke planine u crnoj gori
okolo nigde nikog,kad ugleda u dolini jednu kucicu i krene prema njoj u nadi da ce pozajmiti benzin dodje,udje,gleda levo desno,nema nikog,kad udje u spavacu sobu,tamo muz i zena,leze i cute on objasni sta se desilo,pita imate li benzina na zajam,oni i dalje cute on sta ce,ode do garaze vidi kantu benzina,uzme ode,i upali auto vraca kantu,opet dodje do spavace sobe,pita da li moze da se istusira posto smrdi na benzin? ovi i dalje cute i leze on ode istusira se,muva se po kuci,kad ugleda u sobi kako se presvlaci cerka,20-ak godina,razmislja,i ode do spavace sobe opet vidim imate cerku,pa posto se do sad bili tako dobri,ako mogu malo da je je**m? neeeeeeeeee....viknu zena a muz ce: prva si progovorila,idi gasi svetlo
![]() |
#912 |
Godfather
|
![]()
Kaže učiteljica malom zemuncu: Hajde reci:"Na vrh brda vrba mrda!"
Kaže zemunac: "Na vrh dabr bavr damr!"
![]() |
#913 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Trkaju se dva kadetta....suza suzu goni!!!
Chuck Norris smije vruc ladne vode piti... Chuck Norris dira lava dok spava...
![]() |
#914 |
Vredan član društva
|
![]()
Jedu Mujo i Fata škampe, Fata se isprska po haljini i kaže:
• Juuu, izgledam k'o svinja! Mujo je pogleda i kaže: • A još si se i isflekala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sta radi beba narkoman u cosku?
Igla se
![]() |
#916 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
PRODAVNICA MUŽEVA - ima 6 spratova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete. Možete izabrati bilo kog muškarca na spratu na kojem se nalazite, ili se popeti na sledeći, a ne možete se vratiti na sprat ispod.
1. sprat - na vratima piše - Ovi muškarci imaju posao. 2. sprat - Ovi muškarci imaju posao i vole decu 3. - Ovi muškarci imaju posao, vole decu i neverovatno su zgodni 4. - Ovi muškarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni i pomažu u kućnim poslovima 5. Ovi muškarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni, pomažu u kućnim poslovima i vrlo su romatični Ali žena nije odolela i otišla je na 6. sprat - Na ovom spratu nema muškaraca. Ovaj sprat postoji da bi se dokazalo da je nemoguće zadovoljiti ženu. Hvala Vam što ste posetili našu prodavnicu! Preko puta je PRODAVNICA SUPRUGA, takođe na 6 spratova. Na 1. spratu su žene koje vole seks. Na 2. spratu su žene koje vole seks i ne gnjave previše. Spratovi od 3. do 6. NIKADA NISU BILI POSEĆENI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
u svakoj sali pola istine
![]()
![]() |
#918 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Razgovaraju Adam i Eva:
EVA: Dragi, jesam li ja tebi jedina na svetu? ADAM: A ko drugi, keve ti!? Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Vredan član društva
|
![]()
Kako peder skida prezervativ posle seksa?
-Pa prdne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Čovjek se našao pred sudom optužen za ubistvo s predumišljajem. Pita ga sudija:
- "Ovde se radi o krvavom ubistvu. Kako se branite?" Optuženi: - "Bila je toliko glupa da sam je morao ubiti." Sudija: - "To ne smatram olakšavajućom okolnošću." Optuženi: - "Pa, dobro, cenjeni sude... da ispričam kako je bilo. Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm. Jednog dana, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao." - "Da, reče zena....to su Pirineji." - "Mislila si Pigmeji?" - "Ne, Pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo." - "To je pigment." - "Ne... Pigment je bilo ono na čemu su stari Grci pisali." - "Pobogu, ženo, to je bio pergament." - "Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog dela." - "Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objasnim da se radi o fragmentu. Seo sam na trosed i čitao novine. Ubrzo dođe žena s knjigom u ruci, legne pored mene, otvori knjigu i počne čitati deo nekog teksta: - "Dušo, gledaj: Sunčana terasa od ručne torbe je bila učiteljica makroa 15." Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj: - "Draga, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu pise: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Luuis XV, a to znači da je Markiza de Pompadur bila ljubavnica Luja XV." - "Ne, reče ona - La Marquise je sunčana terasa, Pompadour je ručna torba, la Maitresse je učiteljica, a Louis XV je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džabe imala ekstra časove iz francuskog jezika i vežbe sa svojim legionarom." - "Mislila si na lektora?" - "Ne, lektor je jedan grčki heroj." - "To je bio Hektor i bio je Trojanac." - "Ne, hektor je mera za površinu." - "Mera za površinu je hektar." - "Ne, hektar je božansko piće." - "Ženo, nektar je bozansko piće." - "Nije, to je reka u Nemačkoj." - "Reka u južnoj Nemačkoj zove se Nekar." - "Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala s drugaricom duo o reci Nektar." - "U duetu, tako si valjda htela reći." - "Ne, duet je kad igraju Sarajevo i moj Željo." - "Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je zaćutala." Sudija: - "Optuženi se oslobađa....Ja bih joj presudio još kod Hektora." Dodato: Uđe vanzemaljac u kafić i naruči piće. Konobaru se odmah svidio neobičan posjetilac pa se sprijatelji s njim. Poslije nekog vremena se "mali zeleni" okuraži i počne pipcima kuckati konobara po ramenu: tik-tik-tik-tik-tik... - Čuj stari prestani me kuckati! Vanzemaljac se na trenutak smiri, ali ubrzo opet počne: tik-tik-tik-tik-tik... - Čuj ti zelenko - bijesno će konobar - prestani ili ću ti jajca odrezati! - Neceš, mi nemamo jajca - slavodobitno će vanzemaljac. - Ma nemoj, a kako se onda razmnožavate? - Tik-tik-tik-tik-tik-tik... Dodato: Mujo vodi ljubav sa ženom svog jarana Hase. Odjednom zvoni mobitel, javlja se ona, a Mujo će nakon razgovora: - Tko je zvao? - Haso je zvao, kaže da je s tobom na kuglanju! Dodato: I da se nadovezem na onu temu gdje se muzicarima prijeti oduzimanjem instrumenata na svirkama: Zasto policajci tesko dobijaju hemeroide? Zato sto je to posebna vrsta supka ![]()
Zivi svaki dan kao da ti je poslednji - jednom ces biti u pravu... ![]() Promijenjeno od Damir_Coma (20.09.2010 u 12:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|