|
![]() |
#14 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Procitaj dobro moj post na KORGov forum, niko se ne ljuti, ja sam samo rekao da ne znam o cemu se radi, nit sam znao ko mi objasnio, to je stvar koju ja radim jos od KORG IX300 a ne tek sada. Isto sto sam ti ja rekao on ti je ponovio posle mene, samo sto ti on rekao KAKO DA URADIS U DETALJE al ipak ti nije dao najlaksi nacin da to uradis, jer ima jos lakse. Sto se tice YAMAHE mogu tebi i njemu i ostailma da dokazem da je puno lakse a isto tako YAMAHA moze i jos nesto, da se TEMPO u istoj VARIJACIJI ubrzava i usporava, ako nisi znao, radio sam to i zato znam da je lakse, radim na oba i KORG i YAMAHA i zato znam da je lakse. Jer vama da covek pomogne onda je AGRESIVAN I PODIZE SE a da ne pomogne onda ON NE VALJA I SEBICAN JE. Pitas za pomoc, moram i biti agresivan nekad, jer ako ti imas toliko poverenja u mene DA ME PITAS onda budi spreman isto da me saslusas onako kako kazem il kako neko drugi kaze sto zna a isto i da budes pohvalen il primis kritike, nismo ovde SISSIES ko sto ameri kazu il cure, ko sto sam sto puta pomenuo...O BOZE POVREDIO SAM MU OSECAJE... ajmo plakati sada... Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jednom, razlicit, ritmu, tempo |
|
|