|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi dao sam odgovor clanu Cvrca tako da nepotrebno skacete!Procitajte postove pre vasih pa cete videti kome sam dao odgovor . . .
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Niko ne skace,samo cisto da se zna da si napravio pogresno poredjenje.
Promijenjeno od Vule (03.09.2010 u 15:52 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Deki obrati malo paznju i prvo ne citiraj bez razloga a drugo ne podupiri svadju!Jasno je da sam mislio na Xr seriju koju je on pominjao samo sam pogresno napisao Fx jer sam se zaneo!Nadam se da sam bio jasan jer ako cemo pravo Pevey ni najboljem snu ne moze da se poredi sa Yamahom ni u cemu . . .
Marco Promijenjeno od Marco7 (03.09.2010 u 15:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
![]() |
![]()
Zao mi je sto je moj odgovor shvacen kao podupiranje svadje,jer mi to zaista nije bila namera!Sa Xr serijom nisam imao prilike da se upoznam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa cim je pomenuo snagu u proslom postu zna se da je Xr serija u pitanju koja radi dosta limeno i ne mogu da opisem taj zvuk u odnosu na Fx koji je cistiji bar duplo i zato sam mu rekao posto je vec radio na Fx seriji da zna da Xr nije nista specijalno sto mu i cena govori i napomenuo sam mu jos i da nema tu snagu koja je deklarisana
![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
U redu je,mala profesionalna deformacija s moje strane,pravnik sam i citam samo redove,ne i izmedju njih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|