Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 02.09.2010, 18:02   #3
Tishaa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
Tishaa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uh kolega imam bas taj FX16. Cudo od miksera s obzirom na pare kolko kosta. Imas sve sto ti treba pa i vise. Mislim da je tu negdje od 600-700 eura. Ima digitalni ekvilajzer, dupli digitalni efekat sa mogucnoscu da ga zapamti. Cini mi se da ima 60-tak mjesta za sacuvat. Od efekata mozes radit cudesa, ima milion funkcija. Takodjer ima priklljucak za usb, tako da mozes da snimis automatski mp3 file a mozes da sa usb-a pustas muziku. Postoji mogucnost grupacije kanala, npr da vokale stavis na dva klizaca a istrumente na druga dva tako da pojacavas ili smanjujes generalno sve vokale ili istrumente po potrebi na ta 4 klizaca a takodjer ih mozes "mjutirat". Imas 5 aux-a takodjer....
Kupio sam i yamaha 5016c, ali zaista se ne moze mjerit sa fx-om. U svakom slucaju za te pare imat ces zaista dobar mikser i po meni neces nista bolje nac za tu lovu.

Pozdrav!!!
Tishaa je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije