|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Softverski harmonizeri postoje odavno, Deca Buddy, Antares Harmony Engine, Mu Voice...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
@Danijel011: Cool, morat cu malo da se pozabavim ovim VST-ovima. Znao sam da ima raznih effekata, ali nisam znao za harmonizer (par puta sam trazio na google, ocigledno nedovoljno).
@Fossil037: Vecina zvucnih kartica ima svoj settings program u sistem treju koji moze da doda echo, ili chorus, ali opet to nije prateci vokal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@danijel011
Ali te koje si spomenuo ne rade u Real-Time ?! ![]() Koliko znam nema softwerski harmonizer koj radi u Real-Time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Evo ja upravo probam Deca budy i Antares Harmony u real time. Funkcionisu u FL studio. Samo cjepka zvuk, vjerovatno da treba jaci procesor. Nemam mikrofon za PC kod sebe, tako da sam prikljucio klavijaturu pa dobivam tercu na instrument. Glas cu probati tek ujutru, pojma nemam kako ce zvucati sa glasom.
Kao sto sam rekao osim sto zvuk cjepka, zvuk se cini poprilicno nedeformisan. Opet kazem vidjed cu za glas. Inace ovaj Decca buddy je poprilicno dobar za podesit tercu, dok ovaj Antares Harmony nisam bas skontao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
@Marko__ns Demo verzija FL studija radi bez ogranicenja uzivo, ogranicenje je da ne mozes koristit ocitavanje projekata, a to ti za uzivo i ne treba. Mozes to koristit za efekte kao sto su echo reverb chorus itd.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zukae za ovaj koristan post: | ibro.purko (04.10.2016) |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@acekorg
Mu Voice radi u relanom vremenu, zahteva malo jaču zvučnu kartu da ne bi bilo kočenja i kašnjenja, druga dva nisam probao u realtime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Aha .... moguce je, nisam znao to.
Nisam probao Mu Voice Probao sam Antares Harmony Engine jos odavno al nisam obratio paznju da radu u Real-time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozzz ...
evo programa za efekte ...kazu da je za gitaru al mote i za mikrofon ....samo mu je mana sto ima ogranicenje na 4 min.ali je program extra mozes dodavat efekte i riktat kako hoces .... Guitar FX BOX 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.02.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bilo bi jos dobro kada bi mogao da se koristi neki karaoke player, tipa vanBasco uporedo sa FL studiom, jer asio driveri blokiraju direct sound.. je li zna neko mozda neki nacin? da se iskoriste cari "nabudzenog" glasa u FL studiu sa nekim karaoke playerom, dobro bi bilo za kucne zurke.. pozz svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Da ne otvaram temu ...instalirao sam FL Studio i prikacio neki mikrofon na komp, ali nikako da shvatim kako da namestim uopste reverb i echo za mikrofon (dakle ne da snimi tako, nego da ja to cujem u realnom vremenu)
Ako moze pomoc opsirnija, bilo ovde bio na pp ...znacilo bi mi puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|