|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Jel moze neko da napise akorde od ove Sinanove pesme??? pozz
Sretoh te juce prosla si kraj mene bila si lepa prepuna sebe brzo si prosla ne pogleda nikog od onih sto cekaju na tebe Pogledaj malo na svet oko sebe ti nisi nista bolja od drugih mnogo je ljudi sto gledaju tebe a ja sam jedan od njih Ref. Okreni se ti, pogledaj me ti zar mislis da zivot postoji zbog tebe okreni se malo pogledaj u mene okreni se ti, pogledaj me pogledaj me ti Dokle ces tako da prolazis sama dokle tako bez ikog kraj sebe zar nije lepse da nekoga imas od onih sto cekaju na tebe Pogledaj malo na svet oko sebe zar te ne plasi samoca tvoja zar nije bolje da nekoga volis o kad bih to bio ja |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Forspil Hm, A, Hm, G, Am, Hm
D--------------------------------Em Sretoh te juce prosla si kraj mene -------------------------Hm bila si lepa prepuna sebe ------------------------------A brzo si prosla ne pogleda nikog ---------------------------D od onih sto cekaju na tebe --------------------------------Em Pogledaj malo na svet oko sebe --------------------------Hm ti nisi nista bolja od drugih -------------------------------A mnogo je ljudi sto gledaju tebe -----------------------Hm a ja sam jedan od njih Ref. Hm Em G Am Hm Okreni se ti, aaaaaj Hm Em G Am Hm pogledaj me ti, heeeeeej Hm Em Hm zar mislis da zivot postoji zbog tebe Em Hm okreni se malo G -G,Am,Hm pogledaj u mene Hm A Hm Aaaaaj heeeej okreni se ti, Hm G Aaaaaj, heeeej, pogledaj me G Am Hm pogledaj me ti Dokle ces tako da prolazis sama dokle tako bez ikog kraj sebe zar nije lepse da nekoga imas od onih sto cekaju na tebe Pogledaj malo na svet oko sebe zar te ne plasi samoca tvoja zar nije bolje da nekoga volis o kad bih to bio ja |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zukae za ovaj koristan post: | Marko__ns (18.08.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|