|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Cisto radi statistike pitam,koliko aranzeristi naplacaju i koliko izlaze sa sve baksisom?
Eto ja sam se malo izbezobrazio pa sam digao cenu za moj band 800e...jbg ima nas mnogo(7),podosta posla ima,i uzimamo sa sve baksisom u proseku 150-200e po tezgi!
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
svako od nas ima svoju cenu.Ja sviram aranzer i cena zavisi od toga kakva tezga je u pitanju.ako je svadba manja i treba da nas bude recimo cetvoro,ena je od 350-500 eura.ako je zurka za klince,ena za duo je 300eura i vise.ako je punoletsvo onda je cena za duo 200-300 eura.
Ako je tezga radnim danom onda je cena niza za oko 30 posto. drago mi je da neki bendovi kao sto kaze @simkeres imaju posla i da bog da ga svi mi imali,ali je velika kriza,ljudi nemaju para tako da ce opstati samo pravi muzicari bili oni u bandu ili svirali aranzer.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@ljubaaaaaa
1.Ko god radi posao kako treba ima posla i uvek kapne lepa zarada . . . Ne znam jos da su negde ''vanzemaljci'' bez posla prijatelju . . . 2.Mozes ti svirat kola i kolica do sutra ako ne pratis novitete i desavanja opet ti dzaba ''vanzemaljska'' krv . . . 3.Naravno da ne pricam koliko moras biti u trendu,da imas dobar i moderan sound posto je muzika mnogo napredovala i da budes dobar covek jer to veruj mi prece nego svirka!Jebes ti ''vanzemaljca'' ako je los covek . . . Ima tu jos faktora da ih ne nabrajam sad . . .
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() Marko,ma samo opusteno.Ko zna-zna!!!! Mlad si lep si,a sto je jako vazno pametan si. Za prave muzicare uvek ima posla
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Sto se tice aranzerista i spustanja gaza i One man bendova situacija je veoma prosta . Po meni prvo i osnovno je bitno je finansijsko stanje jednog Homosapijensa u zemlji srbiji....odnosno da ljudi imaju samo malo vise para sve bi bilo bolje ,sve je vezano za to .
Pa i Kinezi rade sve za 99 din ,jos malo pa ce napraviti auto za 99(nije iskljuceno-)) ),svaki grad pun prodavnica i kineza sto ne znaci da ih treba anulirati . Ko hoce da kupi Gace (tri kom za 200 din ) moze da ih kupi ,mozes kupis i armani za 200 jura komad. . Sve u svemu znaju ljudi sta jedobro samo je pitanje koliko je spreman da plati a i ako ne zna sta je dobro zna sta je skupo tako da ... Sto se tice cene svirke to je relativna stvar i nemislim da svako ovde ima svoju cifru ...uostalokm znate i sami . Moja cena je od 50 -150....u zavisnosti skim radim i gde i da li radim sam ili ne . Neka zlatna sredina otrpilike. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|