|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma da je za 200 evra sa fx odmah bi ga kupio..ali nema...za 200 eura sam nasao samo u najbolju ruku 3000xl samo sa HD . ..a za s 3000xl sa fx mi traze 350 evra...sto je mnogo,mnogo je ...jos 50,100 evra pa imam celog LE za te pare...zato sam u nedoumici...a imam s2000 za 90 evra...sta misli drugar sta mi je ciniti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Skoro sam kod nas u oglasima naleteo na jedan za 200, a na eBay je to neki prosek... Jos jedna opcija ti je da ga uparis sa nekim jeftinim fx procesorom na kom ces mu dati delay samo na solo farbe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok druze hvala na odgovorima...aj mi samo jos nesto objasni...kako se prebacuju semplovi sa kompa na akai s 2000 a kako na akai s 3000?treba zip,cd ili hd?jel moze tu da se prikazi obican cd-rom sa kompa recimo na s 2000,i sa njega da se ucitaju semplovi?ja imam i zip za komp,klasican,moze li nesto preko njega?hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da na s2000 ne moze, a s3000 podrzava sve SCSI uredjaje tako da moze i neki stari HD sa kompa u njega ako vec nema ugradjen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala druze.... u vezi efekata mi nesto pade na pamet...kako bi bilo vuci efekte s klavijature?dal je to moguce?vidim u midi podesavanjima klavijature,ima opcija za delay i reverb,da oni budu aktivni na nekom midi kanalu...mozda to resi muke...sta mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To vec nisam siguran, midi mogucnosti se razlikuju od modela klavijature a nisam imao prilike da radim sa Roland aranzerima... Bilo bi dobro kada bi isprobao oba pre nego sto kupis, tako ces znati sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|