Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 13.06.2007, 10:20   #1
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja koliko znam KORG ne namjerava skoro izbaciti noviji aranžer u klasi Pa1X-a. Izašao je Pa-800 kao varijacija za Pa1X, znaći nije Pa1X ali nešto slično, neke stvari bolje, neke lošije itd. U biti Pa-800 je novija verzija Pa-80 samo je sa svojom novom tehnologijom se jako približila Pa1X Pro.
U planu im je izdati jedino novu varijantu Pa-50, koji je i onako bio novija ali lošija varijanta Pa60, no i to je pitanje, jer taj famozni Pa-500 bi trebao biti Pa-50 s HDD i USB priključkom, što u biti ispada Pa60 s USB-om. Naravno neće oni sad samo tek toliko promjeniti masku i umjesto FDD-a staviti USB. Vjerojatno će ugraditi i color toush display i noviji softwar, što bi onda i opravdalo cijenu od skoro 1.500 €. Ali meni osobno to je puno jer bez samplera je usporedimo li ga s Pa-50 OK, ali opet je daleko od jednog Pa-800. Mišljenja sam da je onda bolje stisnuti malo novčanik i prištedjeti još 500-tinjak € pa kupiti Pa-800. No o tome čemo pričati kad se pojavi i ako se pojavi na tržištu.

Pa-80 se više ne proizvodi što je meni osobno veliki bed, pošto mi je Pa-80 neki dan definitivno crko. Izgorio mi procesor i dio ploče, što me košta ko jedan novi Pa-50 s cijenom popravka. Zato sad dok sviram na Pa-50 razmišljam da li da kupujem neki rabljeni Pa-80 ili da prodam i Pa-50 pa da ubodem Pa1X ili Pa-800. Ako ima tko Pa-80 u dobrom stanju (očuvano) na prodaju neka mi se slobodno javi, kupio bih.
kreso je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
aranzer, korg, novi

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije