|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ti iskreno NE PREPORUCUJEM BOSS 500L jer se mnogo tesko nabavlja potenciometar za nju!Za ovaj drugi model ne znam ali raspitaj se obavezno.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
BOOS FV-50H je samo volume pedala a FV-500L je i volume i expression,a ujedno se može koristiti istovremeno i za dve klav,na jednoj kao expression a na drugoj kao volume. FV-500L je moćna pedala u aluminijumskom kućištu,masivna i kvalitetno uradjena,a ovo što piše kolega oko potenciometra nemojte uzimati za ozbiljno jer za BOSS postoji ovlašćeni servis i mesto gde se originalni delovi mogu pronaći
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala,samo da kazem da mi treba za bass i solo,naci odvojeno da pojacavam,kako to da izvedem na korg TR?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
to teško...mislim čak nemoguće...jesino master potenciometrom (rukom) sve a expression da ti posebno desnu ruku pojačava i smanjuje u odnosu na master,drugu ideju nemam
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
@dejanmaksic
Ako hoces pedalama da kontrolises jacinu bassa i desne ruke,onda ti trebaju 2 volume pedale.Samo tako ces moci zasebno kontrolisati volume bassa i desne ruke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala milanche tako sam i mislio.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.07.2010
Downloads: 142
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se sto obnavljam temu, ali potrebni su mi vasi saveti, a mislim da je upravo ovo prava tema za to.
Sviram samo solo na Korg Triton LE-u, i potrebna mi je jedna pedala za jacinu/dinamiku, smatram da je to ova volumen/expression. Zanima me koju biste mi pedalu savetovali da kupim (marku i model, da nije mnogo skupa, a da zavrsava posao i budem zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Korg EXP-2, expression je (moze da radi i kao volume za dve klavijature).
100 puta je bolje da je koristis expresion iz nekoliko razloga: Nezavisna je od izlaza tj. pojacava u samoj klavijaturi a ne van nje kao volume tako da su svi izlazi slobodni, ne mora boja da se vodi na izlaz. Vezuje se samo jednim kablom a ne sa dva kao volume Imas puno podesavanja za nju u klavijaturi, za volume nemas (kalibracija, koliko ce da hvata, mozes joj dodeliti i druge funkcije ako hoces...) Volume dodaje shum zbog dodatnih kablova i same pedale, kod expression toga nema. Expresion je buducnost, volume je prevazidjena. EXP-2 kosta oko 50e, mozda i manje. Ja je imam skoro 4 godine, sto se ona nagutala prasine. Par puta sam joj ocistio potenciometar, pre mesec dana ga i zamenio (80 dinara me kostao ![]() ![]() Topla preporuka. Pozzz P.S. Moj drug se hvali kako ga i Behringer expression odlicno sluzi, nekima je crkavala... Ko zna, ovu Korgovu sam ja istestirao i nema greske... ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | zeks (04.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|