|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Verovao ili ne,nizašta.
Svakidan uživam u ovom sajtu.To su moje dnevne novine.A nadam se da ću možda imati neku od tih sprava pa nek se nađe,ako uspijem naći u kompjuteru.Nisam okačio ništa jer svoje nisam uspeo da složim a i to je kombinacija stvari sa sajta.Taman nešto počnem slagati kad mi se zdrnda hard ili neka druga ljudska greška pa nije za upotrebu.A aranžer sviram par puta u godini kad kum ne može svirati pa se tad zagrije stolica i uvežba osnovni repertoar. Nekad kad neko ima potrebu za nečim ako nađem kod mene ja dam,nikome nisam ništa prodao nikad. A naročito mi je želja da složim DAW pa ako neko pokusira voleo bi da razmenimo iskustva. Odgovore pišem na teme kad nešto znam a sve čitam svakodnevno. Hvala na lepim rečima od takvih (sudeći po postovima velikih muzičara i ljudi)jer kao da vas sve znam a nadam se da ćemo se i upoznati Dodato: E da sad sam primetio ja skidam od 2004 Promijenjeno od momo (15.07.2010 u 19:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Nekad su se i mp3 snimci skidali a i to se broji u download...
![]() Kod mene bar veci deo cine mp3... Skidalo se i ostalo ali samo ono sto je trebalo. ![]() Pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | momo (15.07.2010) |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma za tebe Betovene znamo
![]() Ali nema veze...tema je MOMO-Demo Snimci pa da se posvetimo tome. Hvala |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]() ![]() Sta ces, nikako da se odlucim sta... ![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Evo prvi pokušaj da snimim klavijaturu na komp.
Od nedavno češće čačkam po klavijaturi pa sam od nekoliko ritmova iskombinirao dvojku i malo revoice koliko ja znam do sada. Rumba je isto revoicing. Znači da ne bude zabune nisam pravio ritmove samo editirao malo koristeći znanje sakupljeno sa ovog foruma i mojih prijatelja i ovo je snimano bez efekata. Molim savet i komentar Dodato: Ako se nekom dopadne ajd nek kaže . ako se nekom ne dopadne ajd nek kaže Promijenjeno od momo (05.10.2010 u 13:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bravo momo volim cuti Halidove pjesme pa ako moze jos nesto hvala,a i ova dva ritma su fina...svaka cast...pooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Željko vratio si mi nadu u ljude mislio sam da niko neće da se javi.učim iz vaših tekstova i voleo bi komentar mada i ovo godi i puno hvala.Kad mislim na komentar voleo bi da mi kažeš bas ti je preglasan ili ovo ono jer recimo je glasniji namerno bas ja sam basista i tako volim.Normalno ako smatrate da je vredno uploada biće mi drago.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.12.2010
Downloads: 10
Uploads: 12
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: Djevojke,druzenje,glazba
![]() |
![]()
Kolega,i sam sam i pjevac i svirac(sada po gazama samo pjevac)...
ALI DA TE CUJEM UZIVO,NAPIO BI SE KO KRAVA. Jedan od ljepsih vokala uzivo sto sma cuo. Iskreno,ko kolega kolegi. Pozdrav iz Osijeka. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sabancica za ovaj koristan post: | momo (28.05.2011) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2009
Mjesto: Lukavac BiH
Downloads: 559
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 500
![]() |
![]()
prijatelju odlično zvuči...meni se jako svidja i svirka i pjevanje ..i ko kaže da muzika zastarijeva ? ili da stare stvari nisu dobre? dobra pjesma je kao vino ili rakija-što je starija sve je bolja.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|