|
![]() |
#281 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
"Orlovi" uz pivo i cigarete čekali meč sa Nemcima!
Reprezentativci Srbije su se pred istorijski meč sa Nemačkom opuštali uz pivo i cigarete, piše jedan ruski sajt. Doduše, to je jedini na kom su pobedili... Na fotografijama i video snimku objavljenim na naslovnoj strani sportskog portala uz naslov "Lazović kažnjen zbog žurke" uhvaćeni su Danko Lazović, Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković kako ćaskaju pored prozora, uz po koji dim i gutljaj piva. "Napadač Srbije i Zenita Danko Lazović je oštro kažnjen zbog incidenta na Svetskom prvenstvu. On nije kažnjen samo novčano, već će pretrpeti i disciplinske mere zbog žurke tokom grupne faze u kojoj su učestvovali i njegovi saigrači. Lazović i nekoliko igrača su pred odlučujući meč sa Nemcima viđeni kako puše i piju alkoholne napitke, a nakon što je informacija procurela stigla je i do stručnog štaba", piše sajt. Navodi se da Srbi nisu izbegli kaznu, bez obzira na pobedu nad Nemcima, kao i da je "šteta što mnogi profesionalni igrači menjaju gutljaj šampanjca iz pobedničkog pehara za nekoliko piva i dim elitnog duvana". |
![]() |
![]() |
#282 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I takvi treba da budu nekome sportski uzori i da casno brane svoje boje na SPu. Bruka i sramota, to su barabe koje treba dobro izmlatiti.
Navijam za Partizan na svim stadionima i na svim tribinama ovog svijeta. Jos sam ziv i nijedna varijanta me nije pokolebala. Promijenjeno od tranzit (24.06.2010 u 14:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Belaj boy
|
![]()
Uzas!Po hiljaditi put nam se obija o glavu taj nas mentalitet.Lako cemo!Postujemo par reprezentacija na svetu i protiv njih igramo ozbiljno a ovi tzv.drugorazredni timovi nas posle pregaze ko plitak potok.Katastrofa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jbg, neki red mora da se zna, ako si sportist moras se odrec necega, ali ovi ocito nisu
![]() ![]()
![]() |
#285 |
Banovan!
![]() |
![]()
Na svim tribinama i u svakom momentu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Dell
Moguće je...ali je pevao sve pesme u sebi ![]() Ni Čak Noris ne bi pevao Partizanove pesme na severnoj tribini i Zvezdine na južnoj na derbiju... ![]() Italijani idu kući!!! Koliko mi je krivo zbog nas toliko mi je drago da najveći foliranti idu kući posle takmičenja u grupi,nikad ih nisam voleo...a koliko su loši sportmeni i ljudi dokazao je i njihov selektor koji je napustio stadion ne rukujući se ni sa suparnikom niti sa sudijama,vrhunac nevaspitanja |
![]() |
![]() |
#287 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jes' brate, uvijek nesto na guzove prodju, ko i nijemci, svaka cast Slovacima
![]()
![]() |
#288 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije ni bilo rijeci o mlatarnju zastavama i pjevanju nego o navijanju a to se moze i u tisini. Grobari do groba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@tranzit
Dobro je kolega...eto sada znamo i za koga navijas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Ispali Francuzi, ispali Italijani, ispali i mi... Svi najbolji su ispali, prema tome, nije sramota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|