|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ja ti to ne bi preporucio jer je to visoka cena. Za te pare, mozda malo vise, mozes uzeti jedan par Sx100+ i jos par SB122 Electro Voice subove (sa 12") koji iako jesu 12" rade bolje od tog PowerWorksa za tvoje potrebe. Imao sam prilike da probam i woofere a i satelite PowerWorks, meni se uopste nisu dopali. Sb122 sam imao kao i Sx100+.Tebi treba nesto lagano a oni su istih dimenzija i tezine kao i Sx100+. Ako bas hoces woofere onda ti je ovo moj predlog.
Pozdrav.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
i ja bih ti preporucio konbinaciju sa sb122 ja ima mini sistem zx1 i sb122 EV i jako sam zadovoljan to tjeram sa pm 600-1 do 200 ljudi radi u svakoj situaciji bass imas i previse nisam mogao vjerovat da 12" moze da izbaci tako mocan bas i jos radim sa korg pa 800 dobar bass sempl i tuci mada zavisi od prostorije moraces da se igras sa master EQ na pm 600 i sa basovima da ides u minus ..... a sto se tice cistoce zvuka uzivo nema premca kao studijski monitori sve izlazi kristalno cisto kazem samo pm 600 ja mali i nejak za ovakve konbinacije u svakom slucaju treba jaca mixeta ako sviras kao ja jednu ili dve svadbe u godini onda nije strasno ali za kafic i svirke do 100 ljudi ne treba ti nista to je to...a sto se tice lakoce i transporta nema lakseg a jaceg sistema od EV zx-1 /sb 122 na trzistu to garantujem...a i cena je pristupacna ja sam muzicar kafanac i godinama sam svirao na jbl ali nisam se pokajao sto sam presao na EV ...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo napokon da se pohvalim da sam se odlucijo za EV sx 300 dva komada i dva EV Sb 122. Juce sam cjelu kombinaciju probavao na PM600-2 i mogu vam reci da je to strasna kombinacija. Basovi rade tako toplo i jako iako su 12ke a sx da nepricam kao st je kolega rekao kristalno cist zvuk. Nisam se nimalo pokajo jer je prava stvar a transport boli glava. Samo jedino sto cu poslje da kupim extra snagas za bas binove a sx 300 cu da tjeram preko PM tako kad imam vece svirke da imam dosta snage. A sto se tice ovako preko PM radi sistem super za manje svirke do 120 ljudi odlicno. POZZ SIVMA
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Dobro je da si resio problem...
![]() Pozdrav.
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala kolega beethoven na pomoganju i jako sam zadovoljan sa izborom nema mane. pozz
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo ovako trebao bih svajet o ovoj mojoj kombinaciji kao sto samo gore pomenuo. Imam PM600-2, 2x EV sx 300 i 2x EV Sb 122, sx su 300 w 8 ohma a basovi su 400 w 8 ohma i imaju vec filter u sebi za duboke tonove. Eh sad ja sam kupijo extra sangas za basove 2x 480 w na 8 ohma, a 2x 680 na 4 ohma, kako i gdje da udjem u powermate i da kompcam u pojacalo da radi sve kako treba i jeli moguce da se sange razdovje?? Znaci ´znam gdje cu uci u snagas on ce da goni samo basove ali neznam gdje iz powermate (molim dajte mi tacne nazive izlaza) u snagas zbog razdvajanje snage.
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Izlazis iz POWERMATEa "MAIN OUTPUTS" i sa simetricnim stereo kablovima ulazis u AMP.
Konektori: Stereo Jack na XLR(Cannon) MAIN OUTPUT ti je izlaz posle MASTER FADERa i EQ i je najbolja opcija za tvoju namenu.
![]() |
Favoriti |
|
|