|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Naziv KLAVIJATURA CASIO CTK-800
Opis 61 dinamička tipka 500 zvukova 120 ritmova Mikrofonski ulaz (Sing Along) USB HL ton generator 32-notna polifonija Split i Layer funkcija Piano Bank Mode 8 Digitalnih efekata (4 Reverb, 4 Chorus) Učitavanje skladbi (70Kb interne memorije) One-Touch-Presets (120) Skladbe za slušanje (50 Song Bank, 50 Piano Bank) Sistem učenja u 3-koraka ( sa glasovnim vodičem za prstomet) Ispis nota na ekranu za učitane skladbe Snimanje skladbi (2 Skladbe,2 Trake) 3 Demo Skladbe LC-ekran Tune and Transpose funkcija General MIDI Priključci: phones/audio out, pedal input, MIDI-in/out, Mic in, USB Zvučnici: 2x12cm, 2x 2,5 W (stereo) Napajanje : strujni ispravljač ili 6 D-veličine baterija (oboje opcija) Dimenzije: približno mm (w xd x h) :960 x 375 x 140 Težina: približno Kg: 5,3 znaci ne moze ![]() ![]() ![]() Ja sam to radio sa X3 jos 1996 godine u kombinaciji sa M1...Moze, ali da sam tada imao G-800 ili i3 ili i4s....gdje bi mi bio kraj ![]() branoy..super je ovo! Pozdrav za Samac..toliko puno ljepih stvari me veze za taj grad ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, casio, ctk |
|
|