Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Sport

Sport U zdravom telu zdrav duh, uh...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.06.2010, 23:12   #81
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@aleksandar72

Imenjace, u pravu si, to se nekad i ja pitam.Verovatno ih bolje placaju, a mozda i dobijaju vise slave, reputaciju u tim poznatim klubovima. A za drzavu nece da igraju, nema vise patriote Ama eto ko sto kaze drug @armin i te igrace nisu neke igrace na koje klub moze da se osloni.
Al pazi i Gana nije za potcenjivanje, i njene igracu imaju noge da trcaju i sutiraju
A i za Grcku si u pravu. Najmanje sam se nadao tada da ce Portugalija da izgubi ... al ko sto kazes sve je moguce.
Ace je offline   Reply With Quote
Star 14.06.2010, 23:48   #82
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Burli Pokaži Post
Pokušavam da "provalim" ko piše iza nicka @tranzit, dal' je Brankica, Veran, Biserko ili možda Kandićka
Ti ga bas pretjera. Da nije malo grub faul ha ?
Citat:
Znam da ovaj forum nije mjesto za ovakve rasprave
Ovdje si potpuno u pravu, pa necemo dalje o tome.

Citat:
igrali smo-izgubili smo, igraćemo i pobjedićemo
Sa svim se potpuno slazem jedino sa onim zadnjim jok, volio bih da mogu al ne ide. Ne ide jer nije da ne moze nego nema ko da igra za tu pobjedu.
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 15.06.2010, 00:21   #83
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

momci primirite malo, tema nimalo nije konfliktna evo jedna slika u vezi usranih vuvuzuela hahahahahaha
Grafički Fajlovi
File Type: jpg sta-bi-tek-radili-12341.jpg (80,4 KB, 19x skinuto)
Highslide JS

Dell je offline   Reply With Quote
Star 15.06.2010, 00:30   #84
tranzit
Banovan!

Standard

Haaaaahaaaaahaaha.
Moze i gore da bude:
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Didgeridoo.jpg (11,4 KB, 13x skinuto)
Highslide JS
Star 15.06.2010, 00:31   #85
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Ti ga bas pretjera. Da nije malo grub faul ha ?

Sa svim se potpuno slazem jedino sa onim zadnjim jok, volio bih da mogu al ne ide. Ne ide jer nije da ne moze nego nema ko da igra za tu pobjedu.
Ako i jeste postoji rješenje(kartoni)...
Naš najbolji igrač u utakmici sa Ganom ih dobi 2 mada po mom subjektivnom mišljenju drugi nije bio za isključenje, gledam večeras kako recimo jednom Kamoraneziju oprašta sudija taj drugi žuti...

Najgore u svemu tome je što mi svaki put stvorimo euforiju prije svega u medijima pa samim tim se to sve prenese u narod da ćemo se prošetati u grupi, da nam polufinale čak i finale ne gine!? Vidovnjaci su gledali natalne karte, pasulj, šolju i dr. i prognozirali finale sa Brazilom!!!???
Ej ljudi, mi smo mala nacija sa lošom fudbalskom infrastrukturom, gdje mladi igrači i njihovi menadžeri samo gledaju kako da zbrišu u razne "Tunguzije" i da uzmu keš, nemamo kontinuitet ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou a živimo u ubjeđenju da smo zaboga "Evropski Brazilci" i da svi drhte pred nama...
Pa da li Vi znate da ta ista Gana je viceprvak Afrike, da njihovi mladi igrači do 20 godina su prvaci svijeta???
Isto tako, Rajevac je dobar stručnjak koji je perfektno postavo taktiku gdje naši bočni igrači, prije svega Krasić i Jovanović nisu imali zapaženiju ulogu, samim tim nije bilo ni lopti za Žigića...

Uostalom, ako misliš da "nema ko da igra za tu pobjedu" počni da treniraš, vrata reprezentacije su širom otvorena...

Na kraju da rezimiram, nikada u reprezentaciji nisu igrali meni lično omraženiji igrači tipa "tata od male Ingrid", ali opet moji su, dovoljno je bilo da čujem himnu na početku i sama činjenica što igraju među 32 najbolje reprezentacije meni je dovoljna da i u petak od 13:30 budem uz TV sa hladnim pivom i da se nerviram i skačem i gubim živce i radujem i tugujem, jer to je uostalom i draž "najvažnije sporedne stvari na svijetu"...
Da hoću da moja ekipa uvijek pobjeđuje navijao bih za Barselonu, Brazil, Argentinu, Španiju...

Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???

Promijenjeno od Dell (15.06.2010 u 00:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Burli je offline   Reply With Quote
Star 15.06.2010, 00:56   #86
tranzit
Banovan!

Standard

Ama ja hocu da moja ekipa pobjedjuje. Ne mora bas uvijek ali bar da ne gubi svaku ubogu utakmicu pa cak i od trecerazrednih reprezentacija. Pricas mi bajke o Gani a zaboravljas da smo nekada bili zaista Evropski Brazilci. Danas smo mozda ali samo mozda, Evropski Japanci. Rade sve sto je u njihovoj moci da budu gori od najgoreg. Kazes Gana viceprvak Africkog kupa. E jak im kup i jos jace reprezentacije u njemu. Da se Gana nekim slucajem nalazi u Latinskoj Americi ili Evropi nikad svjetskog prvenstva ne bi vidjela isto koliko i Japan, Australija, Novi Zeland, obje Koreje itd. I sad ti bi mene da ubjedis da sa takvima treba da se poredi jedna fudbalska nacija kakva je Srbija iz cije reprezentacije dvije trecine tima igra u najacim ligama svijeta... i to kako igra. Nego i ja cu u petak da navijam, da se nerviram, psujem i pijem i sve to nece pomoci jer oni sto budu na terenu ne vole tu himnu ni blizu kao ti pa ih bas zabole sto ce da izgube.
Star 15.06.2010, 01:10   #87
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vidiš meni je najbitnije da ekipa za koju ja navijam ostavi srce na terenu!!!
To kad vidim sam rezultat pada u drugi plan, jer znam da su dali sve od sebe...

Ne pričam ja nikome "bajke" o Gani, ali činjenica je da su nas nadtrčali i taktički odlično "skenirali"...

Fudbal napreduje na svim kontinentima, mi možemo da živimo u iluzijama da smo nekakvi "virtuozi u kopačkama", kod igrača je primjetan strašan pad forme(Ivanović, Vidić, Krasić, Stanković), golman nam je tragikomičan, špicevi pogubljeni, ali ne mogu da prihvatim činjenicu da im je svejedno dal' će da izgube ili recimo da ih u slučaju nekakvog uspjeha dočeka pola miliona ljudi u BGD-u...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote
Star 15.06.2010, 01:17   #88
tranzit
Banovan!

Standard

Ne mogu ni ja to da prihvatim ali izgleda da je njima mnogo vaznije da ih doceka pola miliona eura na ziro racunima od evropskih timova u kojima igraju a kojima je i te kako stalo da se "princevi" ne daj Boze, povrijede na SPu. Srce ne mogu da ostave na terenu jer su ga vec ostavili tamo gdje zaradjuju novac.
Star 15.06.2010, 14:54   #89
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@armin: ajd iskreno reci jesul i tamo na jakim pozicijama ti igraci???

Nisam neki sportski analiticar, ali sama cinjenica da je to krem evropskog fudbala, kaze da momci zasluzuju svoje pozicije.
Inace nisam iz Srbije....pokusavam da budem objektivan!
Mogu da podpisem ono sto je napisao kolega "Burli",odlicna analiza a posebno njegova prva recenica!
citat:
"Vidiš meni je najbitnije da ekipa za koju ja navijam ostavi srce na terenu!!!"

Pozdrav
Star 15.06.2010, 15:07   #90
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne treba zaboraviti jednu stvar,a to je da se trenutna "trzisna vrijednost"
fudbalera Srbije,u menadzerskim krugovima a izrazena u novcu,mjeri
desetinama miliona Eura.
To je cinjenica i ona mora nesto da govori.

Medjutim,druga je stvar,sto tako izuzetno novcano vrijedni fudbaleri ne
opravdase ni 10% toga novca.

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije