|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Malo pre sam cuo da su jos jednom clanu foruma skoro ukrali iz auta isto pa2x...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
N°1 gde se to desilo?Mozda cujemo sta?!
Zalosno!Znam kako se osecas,meni je sredinom 90' ukradjena gitara,rucni rad,koja je kostala nekoliko hiljada maraka....znam kako se osecas!Strasno....
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mamu im ne hljebarsku...toliko od mene !!! Zao mi je kolega kao da se meni desilo...stoka lopovska!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto danas sam kupio novi 2xpro.
Imam svirke zakazane tako da ne preostaje mi nista drugo. Pa ako se stari pojavi bice dobro, ako ne, nek ide dodjavola, moze se i bez njega. Dao bog para dace i opet !!! Kolege budite mi zdravi i zivi i hvala vam na podrsci. Dodato: Citat:
Ovo ipak ne vazi opet je po staro...ziveli braco !!! Promijenjeno od No.1 (07.06.2010 u 23:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5220
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Svaka cast druze, treba samo pozitivno razmisljati. A ne sumnjam da ce ti Bog dati brdo para, jel si istrajan, i ne predajes se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tako je kolega, da smo mi zivi i zdravi, bice klavijatura jos puno, a zivci i visok pritisak se mnogo teze lece od finansijske katastrofe koja te je zadesila.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Sve sto si cuo su pametni predlozi ali ja sam vise za ovi Milancetovu varijantu.Ohrid nije grad od 20 miliona stanovnika pa da to u zemlju propadne.Malo se raspitaj po tim krimi krugovima i neko ce vec da se ofira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|