|
![]() |
#31 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Art 500 zakon...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za art 500 znam ,ortaci s kojima cesto pevam koriste art 500 aktivne i izuvaju iz cipela,ali nemam pare za art 500,ali nisam video jos da neko koristi art 315
![]() |
#33 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
ART315 nisam imao priliku da čujem, ali imaj na umu da ART500 sam ne možeš ili teško možeš nositi!!! Ja imam taj problem kada radim sam pa sam u nedoumici, šta uzeti za manje svirke, ART300 je odlična kutija samo što je malo teže naći, bar one koje su u dobrom stanju...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
znam vrlo dobro koliko su teske art 500
![]() ![]() pa ima da se nadje art 300 ,ali pre bih uzeo petnestice,ne moguce da niko nije radio sa 315 ![]()
![]() |
#35 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Radio sam sa ART325 i one su dobre kutije samo nisu baš za forsiranje, kolega sa foruma(DuleVa) ti može dati više informacija, a pošalji mi na pp gdje se može naći ART300!?
P.S. Možda sam i ja pisao o teškoćama prilikom nošenja, jer ako ti pomaže neko ko nije tome vičan kutija se začas posla okrene naopačke... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
mimiki,
svirao sam ja nekoliko puta na ART 315 (pasivne) i nadam se da vise necu morati. Necu da kazem da su lose, ali se nikome nisu dopale u bendu. Mozda stvar trenutnog raspolozenja ili ukusa. Ako mislis na aktivne, predpostavljam da rade bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Godfather
|
![]()
Ja sam radio sa art300, i to su jedine kutije koje nisam prodao kada sam prekinuo da radim.
Lep i precizan zvuk. Chist, najbitnije! Sa art315 nisam radio...
![]() |
#38 |
Drugar foruma
|
![]()
Imam ja ART 315 A... i ja sam prezadovoljan kako rade i kakav je kvalitet zvuka.... za vece sale i svirke dodajem jos fbt max 4 i to je superrrrr kombinacija ....a cesto puta koristim i bas binove ali za vece stvari dok za kafice i manje prostorije koristim samo njih i sve je u najboljem redu....odlicne su to kutije ....pozzz
![]() |
#39 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.01.2009
Downloads: 392
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
momci ovako procitao sam temu ima tu korisnih i puno beskorisnih komentara ja cu samo recu rcf art 500 jesu dobre kutije kao naravno i sve ove koje ste spomenuli ali neznam dali je iko od vas svirao na community DnD seriji ili VLF seriji pa da vidite da ima proizvodzaca koji su profesionalniji probajte malo DB seriju pa ostavite komentar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ haskic
Kolega je pitao za konkretan model tako da se držite teme,a za druge proizvodjače postoje i druge teme,pa izvolite otvorite novu ako imate nešto da kažete!!! Hvala |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|