|
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
A sta reci za ovakvu situaciju....
Kao prvo naravno da mi je zao,sto je do toga doslo. A kao drugo,ne bih puno da pametujem ali ne razumijem bas,zar smijete ostavljati u automobilu opremu i stvari vrijedne oko 3000 Eura i to u kasnim nocnim satima. I koliko sam procitao,a nije napisano,automobil izgleda nije imao ni alarm, jer bi ga valjda culi. Na danasnjem vremenu sveopsteg lopovluka,za mene bi to bio ogroman rizik. Nadam se najboljem i da ce se taj sint pronaci. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Meni je narkos ukrao EM2000 i XP30 i prodao ih za 50 eura.Od policije nema nista.....drugim kanalima sam dosao do klavijatura!
Pod hitno ponudi 500-1000 eura nekom mafijozi da ti nadje klavijaturu.....ako vec nije kasno!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Uh! Katastrofa! Suosjećam i čvrsto se nadam da ćeš opremu pronać. Ako ne sve, barem klavijaturu! Dobro pazi po oglasnicima i valjda imaš serial number! Puno sreće!
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Stvarno steta, kakva stoka moze to da uradi...?!
![]() Ako ne znas serial number trebao si je obeleziti nekako, npr. ja sam tyrosa ogrebao na jedno mesto i znam da samo moj ima sharu na tom mestu (naravno ne vidi se) jer nemam serial number za ne daj Boze. Svi su ti rekli da pratis oglase pa tako i ucini, i obavezno ovo sto je rekao Milance, ponudi nekome ko je u tim vodama nesto kesha da pronjuska o tome. Imas cinkarosa danas koliko hoces. Srecno brate i zelim ti da je brzo vratis kao i svu opremu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Prodajem PA 2X vrlo povoljno...
uz njega idu i Spider stalak i kablovi.. shalim se naravno.... jako mi je zao zbog te tvoje situacije Neverovatno je na kakvom svetu mi zivimo!!!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sta da kazem... kao prvo krvica je moja..ja sam totalni idiot
Dobro je neko napisao da se takva roba ne ostavlja na zadnjem sedistu u kasnim satima.. Osim toga nemam ni alarm na auto Nemam ni serial number od klavijture zapisano Jedino ga mogu poznati po ogrebotina jer sviro sam ga prilicno dugo 2-3 godina ako nekako to oni ne maskiraju Inace je prijaveno sve u policii potego sam nekih veza tamo pokusavam i ko sto je milance reko preko lopovskih kanala pa videcemo Ako ima srece da se nadje bice dobro, ako ne, budimo zdravi i zivi p.s. treba da obrisem 2x u temu za klavijature sad imam momentalno samo Tr hahah u jebote kako se mizerno osecam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Prvo preko lopovskih kanala,pa onda u policiju!Veruj mi....i to sto brze!!!!I naravno ponudis 500-1000 eura!
Kada sam naso klavijature,ovi iz policije su me molili da dam izjavu kako su oni nasli klavijature da bi im nacelinik policije povecao platu!A kad sam davao izjavu prilikom prijavljivanja kradje,oni su me ispitivali ko da sam ja ukrao klavijature!Toliko o policiji.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|