|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2009
Downloads: 71
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prvo sto treba da uradis jeste da otvoris new text documents izaberes format->font-> lucida console(mozes izabrati i arial ili neki drugi...o tome nesto kasnije)...zatim ispises text i sve to snimis ubacis na USB ubacis u klavijaturu,sada kada smo presli na klavijaturu odes na dugme Text...ono se nalazi u gornjem levom uglu,levo od stylova...kada odes na to dugme otvorice ti se panel zatim odes videces pri dnu ekrana pise text file udjes tu i sa USB ocitas text koji zelis i posao odradjen
![]() ...skontaces u donjem delu ekra pise ![]() Primer: Fm As Es Nisam nasao mir samo dublji vir Bm Fm Reke sudbine zle sto je odvede Ako napises ovako u new text documentu i ubacis u klavijaturu ona ce ti isto ovako ocitati pod uslovom da namestis u new document lucida console a u klavijaturi F-11pt ili neki drugi format F-16pt... --ukoliko izaberes neki drugi font u new text documentu nece ti ocitati akord tamo gde si ti postavio naprimer ocitace ti ovako: Fm As Es Nisam nasao mir samo dublji vir Bm Fm reke sudbine zle sto me odvede ...ovo i nije toliko vazno ukolko imas harmoniju u glavi...uglavnom moze nekad pomoci ![]() POZZ Promijenjeno od Sejox (18.05.2010 u 15:20 sati) Razlog: Editovan post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Genijalno, ovo ne moze na PSR3000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Čovek lepo u naslovu teme napisao za koju klavijaturu pita... Na s700 NE POSTOJI taj taster TEXT , samo lyrics, tako da može da čita samo tekst iz MIDI fajla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Cisto sumnjam da moze tako klavijatura da cita obican txt fajl napisan u ascii kodu. Kako da zna kojim tempom da prikazuje napisane reci i slova, kad da pocne i da stane. Mozda moze da se ucita odredjeni tekst i samo prikaze na ekranu ali da se reci poklapaju sa muzikom, tesko. Kao sto kaze kolega Danijel, moze samo prikazivanje texta u midi fajlu koji je u karaoke verziji.
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.03.2009
Mjesto: Pljevlja
Godina: 33
Downloads: 212
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s900
![]() |
![]()
Ovo što je napisano u drugom postu je tačno ali se odnosi na s900, na s700 ne može. Mislim da ne može ni na psr 3000.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2009
Downloads: 71
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sve gore sto sam napisao radi na mojoj klavijaturi Yamaha Psr s900...s700 je model ispod i mislim da i ona ima tu opicu ubacivanja texta...kad ubacis tex on ti stoji svo vreme na ekranu i mozes da napravis ako hoces 20 stranicasa desne strane imaju dve strelice i na njima listas text to je kao neka zamena umesto notesa ili nekih sveski sa tekstovima.
jos jednom kazem nisam siguran da radi na s 700 ali mislim da bi trebalo jer s 900 je samo unapredjena izbacena na trziste. Dodato: ne moze na PSR 3000 Promijenjeno od Calic Davor (19.05.2010 u 00:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3622
Uploads: 9
Rekao HVALA: 153
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ja se izvinjavam,ali da ne bih otvarao novu temu napisacu ovo ovde.Interesuje me,sa kojih starijih yamaha PSR-aranzera ritmove cita Psr-s 700 ili se moraju konvertovati bas za taj model.Hvala unapred i jos jednom se izvinjavam moderatorima.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|