|
![]() |
#11 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
jebem li ga ja da budem iskren ne znam ni koja je razlika izmedju moss i radias pa ne bih da lupetam gluposti ( ti ako imas vreme i zivce ajd objasni) ali samo kazem da se meni dopada i kako zvuci i kako izgleda........
Slazem se sa tobom marco jer tad je bilo reci o M3 ali su ga svi pluvali sto mi nije bilo jasno i ja ostajem pri svom misljenju nadam se da cu ga u skorije neko vreme imati.......... pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (23.09.2008 u 13:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Marko kod mene je obratno, izgled mi se oduvek svidjao, beo ko sneg, hahahaha.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.12.2009
Downloads: 62
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega,a da ti prvo pogledaš malo datum poslednjeg posta u ovoj temi pa da predješ na zbijanje šala? Hvala
|
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2009
Downloads: 123
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
probao sam m3, i i roland g6.
vise mi se svidja g6 jer manje komplikovano deluje, inace obe kljave su perverzija, i meni iskreno prekomplikovane za live svirke, preskupe inace ja kao ljubitelj zvuka akusticnih instrumenata odusevljen kvalitetom semplova harmonike, frule, i violine....potpuno nova dimenzija zvuka.. mare |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2008
Mjesto: austrija
Downloads: 349
Uploads: 3
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro+tritonClassic+Gibson-sga11
Interesi: muzika,muzika,muzika
![]() |
![]()
ma ljudi za boju najmanji problem uzmes klavijature vodene bojice i ofarbas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od Vule (08.05.2010 u 10:27 sati) Razlog: Teme spojene!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo drage kolege ja imam M3 vec pola godine i imam pa800 sviram svaki vikend live nastupe, od M3 sam odusevljen i sa izgledom i sa zvukom jednostavno TOP! Pribavijo sam sebi vrhunski set za M3 i namjestao ga po svome ukusu tako da radi kao doksa.......eto toliko od mene
![]() |
#19 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E baš mi je drago zbog tebe,ali si to trebao da napišeš u drugoj temi a ne ovde.
Imaš onu "'ajde da se hvalimo" pa tamo... A i ovaj sa ćevapima...umasti sve oko sebe,ko da nema astal... Promijenjeno od Vule (08.05.2010 u 13:28 sati) |
![]() |
![]() |
#20 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A ja bi bas hteo pitati *Vuleta* kakve veze Moji Chevapi imaju sa ovom Temom
i kakve Neveze ima Ahmin post sa ovom temom...covek je nasao bas pravo mesto gde da to postavi...nevidim nista Foliranje nit Hvalenje u njegov post a niti ikakve stvari u moj post koji bi bas trebali biti ovde...interesuje me ko pise ta pravila ovde. Bilo bi onda bolje da nema subforume za firme nego samo jedna TEMA M3 jedna PA800 i bubaj sve unutra...SubForum na Engleski znaci PodForum...ako neko ne razume...sada, ako neko trazi boje za M3, neko je Skuho Kafu na M3 a neko treci je mozda i drko po njemu...neznaci da sve 3 moraju u istu temu...sve 3 imaju svoje posebno mesto da se ljudi bolje snadju...hajd stavite i za M1 sve u ovu za M3. Od foruma napraviste Kalabaster...zadnje tema o muzici i opremi je bila pre godinu i po... Hajd sad ban ko po navici...jer niko i nema sta da ovde kaze argumentalno, nego Ban! Sto kazu Ameri...just my 5 cents...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa2xpro |
|
|