|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Kao shto rekoh.
Uz router je stiglo uputstvo sa sve slikama! Samo ga pogledaj!
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@Vax,
sorry, izgleda da smo pisali postove u isto vrijeme. Bio si brži..... |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Druze .... za da udjes u podesavanja za rutera trebas ukucati gateway broj u internet explorer (bar kod meni je tako)
Taj broj ces ukucati na kompjuter koj je vec povezan za rutera preko zica t.j. Mrezni kabal. Za da vidis taj broj ... idi u "my network places" i sa leve strane odaberi "view network connections" i na local area connection stisni desni klik i status i tu odaberi support. Taj broj koj stoj kod Default Gateway napisi ga u internet explorer (primer 192.168.X.XXX). I tako ces otvoriti podesavanja za rutera. Ma da ipak mozda ruter ce traziti user name i pasword za pristup u podesavanja. Za taj user name i pasword potrazi dokumente od rutera ili kontaktiraj operatora. Tako se podesava ovde u Makedoniju ... wireless na rutere, trebalo bi i u Srbiju da bude isto. Posle podesavanja samo na lap top pretrazis dostupne mreze i konektiras se sa user name i pasword od interneta. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2008
Mjesto: BEOGRAD
Downloads: 132
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
kada dobijes adsl paket u telekomu sa wirelesom treba prvo da aktiviras wireles preko sajta telekoma da bi uopste radio,takva je procedura.desava se da nadjes signal a ne mozes da se povezes.tek kada upalis wireles funkciju preko sajta a mozda moze i preko telekomovog col centra onda mozes da se povezes.
proveri prvo to dal je aktiviran wireles kad je uzet.pozz |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala svima na pomoci, trebalo je samo da mi kazete da onaj gateway broj kucam tamo u pretrazivacu gde se kuca adresa za neki sajt u tome je bio problem ja to nisam znao. Aktivirao sam i sljaka. Hvala jos jednom
|
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
kazem ja da ti ne citas postove kako treba,pazljivo i polako.
drago mi je da ti je proradio wireles. Sve ti je to prijatelju vec receno u postovima gde da kucas IP adresu i ostalo. pozdrav
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jeste nego nisam ukapirao da broj treba da se ukuca u traci za kucanje adresa mislio sam negde tamo po opcijama u tools ili vec gde. JBG.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() ![]() samo si nas nervirao malo sto neces da slusas sta ti se kaze,ali nema veze. pozdrav
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nasao tsam uputstvo. u pitanju je ruterHG520 S. malo ne razumem uputstvo. verovatno trebam na racunaru da pokrenem nesto za instalaciju? Da li na laptopu ili na pc od burazera
|
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Pretpostavio sam da je taj Huaway, chim si rekao da nema dugme i da ima antenicu.
Ostali bez dugmeta imaju dve antenice. Elem, u uputstvu sve lepo pishe. Glupo je da ti sve to isto ponovo poshemo na forumu... ![]()
Favoriti |
|
|