|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ulazi kondukter u voz i vice:
-Karte na pregled prilazi jednom klincu i kaze: -Mali ,imas kartu A klinac ce: -ja sam Srbin Konukter se kiselo nasmije i opet: -Mali, ok, ali jel imas ti kartu A klinac: -ali ja sam Srbin Kondukter popizdi: -ma zaboli me sta si ima da letis bez karte!!! i na prvoj sljedecoj stanici izbaci klinca stigne voz na glavnu stanicu, izadju svi putnici a kroz voz prolazi masinovodja. Prilazi kondukteru i kaze mu: -Brate, da nisi mi vidio klinca? A kondukter se lupi po celu: -Jao brate Srbo, izvini |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Na jednoj plesnoj večeri prilazi momak devojci i kaže joj:
Oprostite, već sat vremena želim nešto da Vam kažem, ali se ustručavam. - Recite, slobodno. - Kad god se nasmejete, želim da Vam kažem da dođete kod mene. - O, pa Vi ste zavodnik! -Ne, ja sam zubar.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
U avionu sede dva Hrvata, do prozora i na srednjem sedištu. Dođe Srbin, sede do njih do prolaza , raskomoti se i izu cipele. Hrvat doprozora reče: "Mislim da ću si otić po koka-kolu"Na to će Srbin: "Brate, da se ne provlačiš, doneću ti ja" ... i dok je odlazio Hrvat mu pljune u cipelu. Posle pet minuta, istascena, drugi Hrvat, druga cipela.Sleće avion, Srbin se obuva, namršti se i reče:" Dokle bre ova mrznja, netrpeljivost, pljuvanje u cipele, pišanje u koka- kolu?!
Ovaj je malo neprikladan za forum, ali ovo nazalost oslikava mentalitet nekih ljudi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Pa ko ce koga ako nece svoj svoga?
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koja je razlika izmedju majke i zene?
Majka za 20 godina odgoji pravog pametnog muskarca, a zena za 20 minuta napravi najvecu budalu od njega. Sta rade mladenci prve bracne noci poslije svadbe? Broje pare. Setaju sin i otac parkom. Sin se rasplace a otac kaze: Smiri se Pero. Na to ce jedna gospodja: Vi ste bas brizan otac. A koliko godina ima pero? A otac ce na to: Ne, ja se zovem Pero! Pita sin tatu: Tata, tata, kada je Hajduk zadnji put bija prvak? Tata: Ne znam sine, pitaj didu ili pradidu. -------------------------------------- Indijanci Reci mi, poglavice Oblace koji pluta, kako uspijes smisliti ime za svako dijete koje se rodi u nasem selu? Pa vidis sine, to je mene jos davno naucio moj otac. Kad se ujutro probudim, prvo sto pogledam daje mi inspiraciju za novo ime. A zasto me to pitas Dva psa koji se jebu? Kako se na makedonskom kaze Lepa Lukic? Ubavka Kromidovska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Kako se u Crnoj Gori naziva narkoman???
-Šmrčo... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@harepa50
![]() A imas i ono: Kako se kaze Nikola Tesla na makedonskom? -Koljo Sekirata ![]() ------------------------------------------ Plavusa vise po cetvrti put zove kelnera i trazi kocku secer. A kelner kaze: Aman gospodjo koliko ste kocke secera turili u kafu? Na to plavusa odgovori: Pa 4 ali sta da radim svi su mi potonuli?! Zasto u Vatikan ne igraju fudbal? -Pa ako neko sutne jacije loptu moraju da idu preko granice po nje ![]() Pricaju dva prijatelja -Secas li se ranije majka mi da 50 dinara a ja odem i s njim kupim leb, mleko, novine, dve-tri cokolade i vratim 10 dinara kusur. -A sad? -E sad jbg imaju kamere ![]() Poceo Titanik da tone i bacili se svi u more. I jedan od putnike pita kapetana: Kapetane koliko ima do najblize kopno? Kapetan odgovori 3km. Putnik kaze: Tri kilometra?! ![]() Promijenjeno od Ace (04.05.2010 u 00:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|