|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pustis aranzer rumbu ili bilo sta pa boju po boju jacinu uradi bice ti sve kako valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Da li bi se moglo u nekom programu ovo iznivelirati skroz precizno? Znači, u npr. Sound Forge-u bi se to moglo iznivelirati, ali ne znam ako će smetati pošto svaki instrument nema jednaku jačinu niskih, srednjih i visokih zvukova? U Sound Forge-u na desnoj stari ima onaj stupac koji određuje jačinu zvuka (u dB).
Uglavnom, pitanje glasi: da li je izvedivo da se u nekom programu na računalu precizno iznivelira svaka boja s kojom sviramo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne moze to,samo boju po boju po sluhu.Ne mozes taj format da uvedes u SoundForge a boje se vuku sa klavijature tako da nikako ne mozes da ih cujes u SoundForge.Nije to toliko veliki posao.Pustis ritam masinu i jednu po jednu sredjujes ali na razglasu obavezno posto zvucnici od klavijature lazu.A mozes ,da ne bi svaki upper posebno pojacavao u performansu,stanes,npr na prvi upper pa pritisnes shift i drzis i pomeras poslednji-4ti potenciometar i onda ti srazmerno pojacava ili smanjuje sva tri upper-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
zsimonovic , hvala na odgovoru. Nisam mislio da "uvezem" taj format u Sound Forge. Ja sam mislio izlaz iz miksete spojiti na ulaz od zvučne kartice. Zatim stavim opciju u Soun Forge na snimanje. Tada se desno pojavljuje onaj "sound bar" koji označava jačinu kojom sviraš, tj. jačinu koju prima iz miksete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
da se nadovežem....
znam da je moguće neki od assignable sliders-a podesiti da vrši funkciju jačine desne strane (upp1,2,3) ali ne znam kako... To bi moglo biti rešenje i za ovaj problem jer bi tako jednostavno mogla da se podešava jačina! ako neko zna, ja bih mu rek'o fala da mi kaže kako.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@MusicAngel
Ides Global pa Controlers. Ides na stranu "Assignable sliders" i kod Sliders A ili B, gde god hoces namestis "Keyboard Expression". To je to. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | sstipa (14.10.2010) |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tacno Ace u tom slucaju mu moraju biti iznevelisani semoplovi pri ubacivanju u RAM da bi mu bili svi iste jacine ovamo jer mu ona samo zakoci level npr na 96 i to je to!
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.12.2010
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako je ustvari najbolje da stoje potencimetri? Da li treba njih uopste dirati bez neke posebne nuzde? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|