|
![]() |
#7 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Uopste se ne udaljavamo od teme, jer da bi o bilo cemu ljudski diskutirali, na bilo kom forumu, trebalo bi prvo da se razjasne ovakve stvari! Pa, evo mog konkretnog slucaja - na sve sto sam pitao od pocetka moga clanstva - odgovorili ste samo ti i Duh! Tu nema nikakve logike, jer to uopste nisu bila ko zna kakva pitanja, da neko drugi, sto je vec radio sa svime ovime, nece da kaze odgovore za karticu ili equilizere i sl! Zasto se onda ljudi uclanuju na ovakva mesta? Zar cu ja nekome da uzmem, sto kazes - nesto iz dzepa, ako mi skrati muke i vreme i u par reci napise da se treba uci u Program/Group User DrumKits/Menu/Samples i da se onda na svaku 'dirku' koristeci i OCTAVE, redom podesi to sto si napisao u pocetnom postu i temi? Ali evo, seo sam, potrudio se malo, nepotrebno izgubio vremena malo vise, ali ipak sam pronasao to - na koje niko nije odgovorio! A i ako je ranije vec bilo slicnih tema i odgovora, ipak nije tesko da se navede bar link! I ne pricam samo o ovom forumu, da me bilo ko ne razume pogresno, pa umesto dalje kolegijalne suradnje i razmene misljenja oko muzike, da dodje do 'onih drugih polemika'! Ali ipak nece da dodje, jer za takve "polemike', da ne kazem kavge, ipak je potrebno najmanje dvoje, a ja sam jos odmah podvukao - da u takvim diskusijama ne ucestvujem niti u 'sobama za opustanje i sl'! Znaci - pricam i o drugim mestima gde su se desile mnoge negativnosti, a ukratko - par njih! Pitao sam nesto veoma hitno za SoundForge, a skocio lik sa nekoliko hiljada (skoro pa bezveznih) postova da me zove u njegovo studio i da mi to isto pravi za pare!!!!! Nije ni razumeo kakvu sam banalnu, ali momentalno - hitnu - stvar pitao, a i ziveli smo 'samo' na par hiljada kilometara razdaljine! Na 'drugom mestu' potrazio sam savete za ove vec famozne kartice, a opet skocili likovi, naravno 'visoko-profesionalni' da mi uvaljuju njihove preradjevine sa 'mnogo' megabajta! Od trazenih strucnih odgovora - apsolutno nista! Mislim da se odlicno razumemo, opet kazem - nekim ljudima je to posao i od toga zive i ne zalazim u tome, ali sve u granicama normalnog a i na odgovarajucim mestima! Idemo dalje sa temom, jer ovo sigurno nece odvesti nikuda. Ovo sto si uradio ti je odlicno, jos jednom ti potvrdjujem da ima velikih razlika i nisu ni potrebni elektronski merni instrumenti - kada je sasvim dovoljno i muzicarsko 'uvo' da se primeti ta ista razlika. Pozdrav. I jos nesto. Kao znak naj-dobronamernosti, iskrenosti i svega ostaloga 'recenom' u prethodnim postovima i diskusijama, evo za sve kolege - nesto najmanje sa moje strane. Za pocetak ![]() http://rapidshare.com/files/28832394/XyRgQmO.rar.html Pozdrav. |
|
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eureka, ljubitelje, pa80, samo |
|
|