|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
solo ide na L/R a bubnjeve, bass, acc1... razdelis po ostalim izlazima kako hoces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Ali onda oni izlaze bez efekata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa to je po meni mana ove klavijature kao i pa800 sto ne mogu na izlaze 1/2 da izlaze efekti ako je na nekom setu obojen bubanj nekim efektom ili bas ili neki acc pa nece zbog toga izlaziti kako treba.Ja sviram manuelno bas na pa800 i ne mogu da dajem nikakav efekat sem onog tropojasnog eq.Ne znam sto su to tako resili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
U svakom slucaju moja je preporuka da za Korg kupis Korgovu pedalu,za Roland Rolandovu itd.Naravno,podrazumeva se Expresion.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pedala BOSS FV500L takodje ne pase kao ekspresn na pa800,kao redna da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ zsimonovic
Jesi li siguran u to što pričaš? Ta pedala radi na pa2x pro savršeno...a može istovremeno da bude i volume za drugu klavijaturu. Probaj to malo bolje pre nego što daješ savet,a kolega je pitao baš za pa2x. Promijenjeno od Vule (03.04.2010 u 19:25 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
ajd kad smo opet kod toga, ja sam isto isprobavao to sa "Upperima" isto mi nema efekta, ali da vas pitam nešto drugo sada. kako da odvojim posebno mikrofon iz kljave na mixer, u koji Out da ga ukopčam, i šta treba u globalu uključit/isključit. pa2x u pitanju. samo da još napomenem da spjam kljavu na stereo, znači 2 kabla: na L i na R po jedan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|