|
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Hvala Vam puno. Naravno tu ima jos puno rada i vezbanja, drago mi je da to dobro ide a meni ostaje samo da radim jos vise. Drago mi je da se primecuje tehnicki napredak i da se vezba primecuje, to mi samo daje jos jedan motiv vise da vezbam i radim. Hvala Vam jos jednom i sve najbolje Vam zelim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | semkob1998 (31.03.2016) |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
A u brate sahrani ti mene sa gitarom,daj rakije.....jooooj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hehehe brale, gitaru onako sviram oko 3-4 godine rekreativno za drustvance i za cice, lepo je znati.
![]() Evo da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima koji mi puno pomazu i koji me podrzavaju. Necu ih navoditi da mi se ne bi opet desilo da zaboravim nekoga. HVALA VELIKO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
bravo emire.
sve super zvuci,ali bi ti dao savijet,kad sviras marinu,uvod,primjer iz G dura,ubaci prije e-mola,jedan h-mol,bolje ce da ti zvuci,fali ti.. i kod medene kad je solo,primjer iz g mola,odmah drugi akord bi trebo biti b-dur.. samo toliko,nadam se da si razumio,i ako grijesim,neka me slobodno isprave pozz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo Emire !!! Sve je dobro,ali dvojka mi se najvise svidja
![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
super mi je prva pjesma čudna jada od mostara grada, trenutno omiljena.
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Dobro je sve....samo sredjuj tyros-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Evo da i ja osvezim temu posle dugo vremena. Danas mi je bilo dosadno pa sam se zezao malo i snimao. Sve je live i na prvu kao i uvek prema tome ima grescica.
![]() Svaki komentar je dobrodosao. Hvala. ![]() Joksimovic Zeka by user77505 Snimak 1 by user77505 Snimak 2 by user77505 Ciganine ti sto sviras by user77505 U poslednjem snimku nisam siguran da li sam pogodio pravu tercu, imam mnogo poteskoca sa kontanjem toga ali trudim se. ![]() Dodato: Ukoliko vam pise "Track is currently not available" kliknite na naslov snimka i poslace vas na player gde mozete preslusati snimak. Promijenjeno od EmirTotic (29.09.2010 u 20:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |
![]()
super sviras poz veliki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Evo jedan novi snimak, uzeo sam mikrofoncic pa sam se malo igrao o proucavao kako to funkcionise. Svaki komentar dobrodosao.
![]() Emir Totic - Jesen u mom sokaku Live by user77505 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|